Hatem yaş kaç oldu ?

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Urruspiiğ.
En son levrek tarifi filan yapıyordun ne ara oldu böyle?

Oğlum hani evlendin bildim, hadi evladın da olduy da, o ne kadar eşek kadar oldu böyle. Fotoğraf gördüm gözüm doldu hemen geldim.

Uzaktan Mastor halası ona Lego yollamazsa ölür.
Bu Hatem var ya çok güzel adamdır biliyor musunuz? Gerçi bilirsiniz.
Ben boşladım, herkes gibi, Hatem'i.

Ya senin ne ara evladın oldu be kardeşim, ben mi çok geride kaldım, bilmiyorum.

Urruspiiğ.
En son levrek tarifi filan yapıyordun ne ara oldu böyle?

Oğlum hani evlendin bildim, hadi evladın da olduy da, o ne kadar eşek kadar oldu böyle. Fotoğraf gördüm gözüm doldu hemen geldim.

Uzaktan Mastor halası ona Lego yollamazsa ölür.
Bu Hatem var ya çok güzel adamdır biliyor musunuz? Gerçi bilirsiniz.
Ben boşladım, herkes gibi, Hatem'i.

Ya senin ne ara evladın oldu be kardeşim, ben mi çok geride kaldım, bilmiyorum.

Yıllaarr yıllaarrr geçti ya lan. Düşler forumdan buraya, C’abonBô’lerden Hatem’e. O senin güzel görüşün. 5 yıl oldu be olm, mayısta 5 yaşında olacak. Biz tanıştık seninle 13 yıl önce, biz çocuktuk daha…

Allah kalbine gönlüne göre versin. Son 2 yıldır 20 kere gelip gitmişimdir Adana’ya. Bir dahaki geldiğimde yazacağım sana. Seninle akşam oturup içip uzuunn uzuunnn dertleşeceğiz.

Yıllaarr yıllaarrr geçti ya lan. Düşler forumdan buraya, C’abonBô’lerden Hatem’e. O senin güzel görüşün. 5 yıl oldu be olm, mayısta 5 yaşında olacak. Biz tanıştık seninle 13 yıl önce, biz çocuktuk daha…

Allah kalbine gönlüne göre versin. Son 2 yıldır 20 kere gelip gitmişimdir Adana’ya. Bir dahaki geldiğimde yazacağım sana. Seninle akşam oturup içip uzuunn uzuunnn dertleşeceğiz.
Hala yazamıyorum bakmadan o nikini.
Saat 19:32 dediği hemen her akşam bir yerdeyim, haber et lütfen, çok dertleşmeyelim hemen ağlarım, gülecek şey buluruz gerçi, gel yeter ki, haber et gülüm.
E ben içeyim, yakşamlar.

Hala yazamıyorum bakmadan o nikini.
Saat 19:32 dediği hemen her akşam bir yerdeyim, haber et lütfen, çok dertleşmeyelim hemen ağlarım, gülecek şey buluruz gerçi, gel yeter ki, haber et gülüm.
E ben içeyim, yakşamlar.

Senin dertleşmeye ihtiyacın var belli. İlk fırsatta adanadayım

Senin dertleşmeye ihtiyacın var belli. İlk fırsatta adanadayım
Canım benim, benim dertleşmeye ihtiyacım hiç yok olsa etrafımda da senden iyi olmasın 4-5 kişim var kadın erkek.
Sen gel de, ne bok olduğumu iyice anlarsın.
Bekliyorum.
İçeceğiz.

Geri