Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
23-24'lük çıtırlar bunu beğendi...Artık bir suggar daddyiz
Kızlar çok yazıyor diye yaşını büyültüyorsun biliyorum ama öyle daha çok yazacaklar hazır mısın38 arkadaşlarkonu kilit
Hangi kızlar? Olm kızlar gerçekten yazıyor da bana mı iletmiyorsunuz yoksa?Kızlar çok yazıyor diye yaşını büyültüyorsun biliyorum ama öyle daha çok yazacaklar hazır mısın
Senin engel listen baya kabarık sanırım, sen uyurken falan yenge kızları mı engelledi baksana biHangi kızlar? Olm kızlar gerçekten yazıyor da bana mı iletmiyorsunuz yoksa?
Hatem diyince akla gelecek olan;Senin engel listen baya kabarık sanırım, sen uyurken falan yenge kızları mı engelledi baksana bi
Yazıyorlar sen görmüyor musun
Oy oy oy nazli kelebegim ucan putircigim bahar dali tirtilim kan rengi ates bocegim
Yok hiç engelli kız yokSenin engel listen baya kabarık sanırım, sen uyurken falan yenge kızları mı engelledi baksana bi
Yazıyorlar sen görmüyor musun
Hatem diyince akla gelecek olan;
Urruspiiğ.
En son levrek tarifi filan yapıyordun ne ara oldu böyle?
Oğlum hani evlendin bildim, hadi evladın da olduy da, o ne kadar eşek kadar oldu böyle. Fotoğraf gördüm gözüm doldu hemen geldim.
Uzaktan Mastor halası ona Lego yollamazsa ölür.
Bu Hatem var ya çok güzel adamdır biliyor musunuz? Gerçi bilirsiniz.
Ben boşladım, herkes gibi, Hatem'i.
Ya senin ne ara evladın oldu be kardeşim, ben mi çok geride kaldım, bilmiyorum.
Hala yazamıyorum bakmadan o nikini.Yıllaarr yıllaarrr geçti ya lan. Düşler forumdan buraya, C’abonBô’lerden Hatem’e. O senin güzel görüşün. 5 yıl oldu be olm, mayısta 5 yaşında olacak. Biz tanıştık seninle 13 yıl önce, biz çocuktuk daha…
Allah kalbine gönlüne göre versin. Son 2 yıldır 20 kere gelip gitmişimdir Adana’ya. Bir dahaki geldiğimde yazacağım sana. Seninle akşam oturup içip uzuunn uzuunnn dertleşeceğiz.
Hala yazamıyorum bakmadan o nikini.
Saat 19:32 dediği hemen her akşam bir yerdeyim, haber et lütfen, çok dertleşmeyelim hemen ağlarım, gülecek şey buluruz gerçi, gel yeter ki, haber et gülüm.
E ben içeyim, yakşamlar.
Canım benim, benim dertleşmeye ihtiyacım hiç yok olsa etrafımda da senden iyi olmasın 4-5 kişim var kadın erkek.Senin dertleşmeye ihtiyacın var belli. İlk fırsatta adanadayım