büyü mü şakamı kankam bu sana gıcık oldum büyü yaptıramda gör ateistler önüne gelene büyü yaptırırdı ozaman
hadi dindarlar korkar cekinir haram diyede(bazılarıtabi)
hadi dindarlar korkar cekinir haram diyede(bazılarıtabi)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu varlıkların var olduğunu Kuran söylüyor amenna. Dogma olduğu için kabul edelim diyelim.
Fakat herhangi birinin bu iletişimi kurmasının mümkün olduğunu gösterir herhangi bir anlatım yok. Tefsircilikten bahsetmiyorum, Kuran bunu derken bunu demek istedi aslındaya girmeksizin böyle bir anlatı Kuranda yok. Cin suresi 6.Ayette de ben böyle bir sonuca varamıyorum.
O yüzden “cin gördüğünü” “cinin musallat olduğunu” “cinlerle iletişimde olduğunu” beyan eden kişilerin ben de profesyonel destek alması gerektiğini düşünüyorum.
Hayatim zionist pezevenklerin kitabindan bas ettim. Hani guya Allahin sectigi kullar varya; coluk cocuk demeden òldurenlerAbooo allahın dinine kitabına p.. mi dedin sen xd xd
büyüye de mi inanıyorsun sen .((
Tam olarak bunu anlatmak istedim ben de üstat mesajımda “herhangi biri” derken sıradan bir vatandaş vurgusunu yapmak istedim. Süleyman Peygamberin cinlere hükmettiğini anlatır Kuran doğrudur. Ama bir peygamber o.Kuran Hz. Süleyman'ın cinlere hükmetmesini doğrular,ancak detaya çok girmez.
Tam olarak bunu anlatmak istedim ben de üstat mesajımda “herhangi biri” derken sıradan bir vatandaş vurgusunu yapmak istedim. Süleyman Peygamberin cinlere hükmettiğini anlatır Kuran doğrudur. Ama bir peygamber o.
Muhammed Peygamberin dahi cinlerle iletişiminin olmadığını da Kuran yine cin suresi 1.Ayetinde ;
“ Ey Muhammed!) De ki: “Bana cinlerden bir topluluğun (Kur’an’ı) dinleyip şöyle dedikleri vahyedildi: “Şüphesiz biz doğruya ileten hayranlık verici bir Kur’an dinledik de ona inandık. Artık, Rabbimize hiç kimseyi asla ortak koşmayacağız.” demekle açıkça ortaya koyuyor.
Yani Muhammed Peygambere dahi cinlerin ne dediği bizzati değil, vahiy yolu ile iletilmişken, bilmem ne şeyhinin cinlerle iletişiminin olduğunu düşünmek akıl tutulması.
Esrağfurullah üstat, biz meramımızı anlatmaya çalışırken kelimeleri yeteri kadar tesirli kullanamamışızdır.Tamamdır hocam şimdi daha net oldu.Havalar sıcak olduğundan ötürü,idrak yeteneğimiz sıçaklığın artmasına karşın aynı oranda düşüyor. : )
Maddi kaygılar imanı mevzuların o derce önüne geçmiş ki,zümre olarak bir zihniyet açtıkları oyuktan dini deformize ederek,külli inanç dejenerasyonu yapmışlar.Mantıktan ve akıldan uzak meseleleri/mitlerle süsleyip bize din diye öyle güzel yutturmuşlar ki,içimizden birisi doğruyu haykırsa hemen sesini kesecekler.Öyle tetikteler.
Okuyup,araştırmakta yarar var.Yanmış bir kibrit,yanmamış bir kibrit kutusundan iyidir.
Manalari işari oldugu icin,cok ihtilaf/gorus ayriligi var o konuda.Bu hafta icin de ecel-ölüm anı ve ruhun bedenden cekilirken,boyutsal degisimi ile alakali bir yazi yazmayi dusunuyorum.Ben dahil olmak uzere bir cogumuz fantastik mevzulari seviyoruz.Vaktim var huruf-u mukatta konusu da el atariz. : )Huruf-u mukatta konusu gelir mi