harbiden

Konu sahibi son olarak 296 gün önce görüldü
asgari ücretle tüm forumu güldürmeye çalışıyorum, KIDEME GÖRE MAAŞ İSTİYORUZ.

Biz asgari ücretliler için çarpışırken, 3 kuruş fazlası için ilkin onlar sattı bizi. Biz yine de açlık sınırının altında olanlar için mücadele etmeye devam edeceğiz. Buna aptallık denir mi? sdjhfasgjfgI

Ben fazlalık yapıyordu aldırdım asdfghjk

Ben köpeğimi gezdirmeye çıkarmıştım. alkfjhsdjkfgshdesw

bu arada şaka maka KİMSE BENİ ÖZEL ÜYE YAPMAYA KALKMASIN SAKIN. onu ben söylemeden önce düşünecektiniz, şimdi ne önemi kaldı ki???

temelli banlandıktan sonra foruma erkek olarak gelip hanım kökenli bireyleri kendime aşık ettiğimi biliyo muydunuz?? ayyyyy vallahi kimseyi tanımadım ben benden daha özel.

Ya acikcasi defalarca banlanan ve onun bunun nickiyle aktif olup multilikte nirvana yapmis dosyasi kabarik birinin ozel uyeligi hayli garip olurdu.

hep söylüyorum bu ülkede İLKER BAŞBUĞ DA MÜEBBET YEDİ. BANLARIMLA GURUR DUYARIM.

0 (yaziyla sifir) ban sayim ve tertemiz sicilimle en yuksek mertebeyi hak ediyorum ve dogrusu sen karanlik gecmisinle isimlerimizin yan yana anilmasini hak etmiyosun, no offense pls.

yan yana ayrı yazılır rasko, siciline işlensin bu rezaletin. xddd

Sayısız süreli banım ve bir müebbetim var. Rasko gibi olmadığım için mutluyum. Beterin beteri varmış. Teşekeler. :D

Mobilden yazmaya alisik degilim, imla bilgimi tartismaya actirmam:D

Ben her yerde eylem yaptım, bir ara adımıza açılmış bir hashtagimiz (böyle mi yazılıyordu bu) vardı

#annalarialmi

ben konuya genelde şöyle giriyordum, "ay ne istedik sanki, çırağan'ı üstümüze mi yapın dedik, ne dedik sanki"
bemce söylemlerimiz bizi başarıya ulaştırdı
gerçi,cemil meriç "slogan ilkelin ideolojisidir" diyor,neyse meriç'i bu saçma muhabbete dahil etmek istemem

sesinizi duyurun, tam yanınızdayız, tşk

valla imla hatası yapan herkes de mobilin azizliğine uğradım diyor iyi ki var bu mobil :) alskdaşlskdaşlkda tmm inanıyorum<3

Hoca ablayi uzmeyin :)

Hoca ablaya rengini verin :)

Geri