harbiden

Konu sahibi son olarak 295 gün önce görüldü
ben niye özel üye değilim? 2012 yılından beri bu sitedeyim hiç mi utanmazsınız????

bu sitede benden daha özel bi üye mi var? HESAP VERİNNNNNN

45 milyar kere banlayıp ban açtınız. bensiz yapamıyorsunuz işte. STOCKHOLM SENDROMU derler buna. bu arada stockholm'u google'a bakmadan yazabiliyorum :) bunu benden başka yapabilen bir elin parmağını geçmez bu forumda.....

An itibari ile malumatfuruş

4aj66J.gif

özel üyelik kesmez beni bana özel kategori açılsın. nickim yavruağzı olsun.

Diren malumat. Arkandayız...

olmaz, oggy'nin bana bağışladığı bir şeyi kabul edemem. o ne ya? yaprak dökümü'nde leyla'nın necla'ya fırlattığı pembe mont gibi. uza oggy ajksjkdaj

benimkini de alabilirsiniz. dümdüz, normal üye olmak istiyorum ben.

ahahah malumat benimki daha iyi bakılmış, hem de bayandan.ddd

bu ne herkes niye özel üyeliğinden vazgeçiyor? bi numarası yoksa ben de istemiyorum. zaten herkes özel üye olmuş, özel üye olmamak daha özel bir durum haline gelmiş akjjkda aşığım bu forumaaa

Malumat için özel üyelik ve raskoya onursal üyelik istiyoruz. Dişe diş kana kan. Ok yaydan çıktı. akljfjgahkfga

Yahu rol calmasana. Ozel uyelik benim hakli davami kendi cikarina baltalayarak olunmaz. Eger malumat ozel uye ya da onursal olacaksa beraber olmaliyiz

tamam gözümü açtığı için raskol da özel üye olsun. yoksa çocuğumu keserim yani iç oğlanı'nı.

şol cennetin ırmaklarından su doldurup getirsen terkos suyu getirin der bu malumat. en iyisi mi, normal üye olarak kalsın. :cici:

Ic Oglani da yonetimden biri ve bu haksizliklarin bir parcasi. Bence kesilebilir np

ben kalender meşrebim be. bak özel üyelik istiyorum ama 6 yıldır saçımı süpürge ettiğim bu forumun hisselerinin üstüme yapılması gerekirdi.....

Bence içoğlanını kesmelisin.

neyseee şakasındayız işin özel üyelik falan bunlar boş iş. hiç önemi yok. ama yine de çok ayıp tabi benim özel üye yapılmamış olmam. :)

aslında ayıptan da öte, infial yaratması gereken bir olay ama ben edebimden susuyorum.

bu arada foruma neden çok sık girmiyorsun diye soran arkadaşlar oldu, arkadaşlar baya yoğunum. ama özel üye olsam insanlar beni özel üye yapmış buna layık olmalıyım der girmeye çalışırdım AMA ÖZEL ÜYE DEĞİLİM Kİ :)

Geri