hanımların koca gösterme merakı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ilk evliler genelde yapar

Olursa onu mangal yaparken çekeceğim. Erkeğim mangalı yelliyor diyede not düşeceğim store de.

Kocisimnen her ne olurs olsun gurur duyardim.
Keske olsa jsks
Tuğçe kazaz kadar olamadın 4 defa din değiştirip en sonunda kapandı doğru yolu buldu sen hala ona buna laf yetiştireceğim derdine gir çeyizini örümcek ağı sardı bi ara bulmuştun ne oldu garibana oturumunu alıp kaçtımı:D

Tuğçe kazaz kadar olamadın 4 defa din değiştirip en sonunda kapandı doğru yolu buldu sen hala ona buna laf yetiştireceğim derdine gir çeyizini örümcek ağı sardı bi ara bulmuştun ne oldu garibana oturumunu alıp kaçtımı:D

Ya sen ne seker seysin öyle.
Seni bekliom Yabani.
Ben seni imamin kiskandiracagi sekilde taatkar bir müslüman yapicam.

Ya sen ne seker seysin öyle.
Seni bekliom Yabani.
Ben seni imamin kiskandiracagi sekilde taatkar bir müslüman yapicam.

Sağol benim oturumum var ayrıca Hollanda vatandaşıyım ithal damat getir sen hem birinin hayatını kurtarmış olur öte yandan sevapta kazanmış olursun koy bi işe gözü açılana kadar çalıştır

Kadının 7 tane kocası oldu. 7 tane koca eksikti. Bizde burda gelecekteki kocamız ile hayallerimizi paylaşalım, yazık.
Gshshshsn.

Sağol benim oturumum var ayrıca Hollanda vatandaşıyım ithal damat getir sen hem birinin hayatını kurtarmış olur öte yandan sevapta kazanmış olursun koy bi işe gözü açılana kadar çalıştır

Sana öyle yaptilar galiba.
Simdi anliyorum hayat bu denli küskünlügünü.

Geri