Hanımlar evde oturup çocuk bakarsa iş sahası artar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadının devamlı evde olması, eşinden para almadan herhangi bir harcama yapamaması bana çok yanlış geliyor. Neden kocamın eline bakmak zorunda kalayım. Neden ekonomik olarak daha refah içinde yaşamak varken evde yan gelip yatayım.. Neden hayatım evde temizlik ve yemek yapmaktan ibaret olsun.. Neden sosyal hayatım komşularımdan ibaret olsun..Ayrıca Türk aile yapısı bir garip. Evlilikler her zaman mükemmel değil. Evde oturan bir kadın eşinden ayrılmaya cesaret edemiyor çünkü dönse ailesi kabul etmeyebilir veya tek başıma nasıl hayatta kalabilirim diye düşünmek zorunda kalabilir.

He eğer kocamın aylık yüzlerce bin lira geliri olacaksa, güzel bir villada yaşayacak türlü etkinliklere katılarak günümü gün edeceksem evde kalabilirim sorun yok ksjfdngçfkdjg

Yav ben forumda eskiden beri ciddi bir profil çizdiğim için mi şaka yapınca da anlaşılmaz oldum.

Herkes aynı alınganlığı gösteriyor. Eskisi kadar ciddi olmak istemiyorum oysaki.
burnunu siyaset konularından çıkarmadığın ve parmaklarının gücü adına yazdığın için ne desen "bunu derken kesin ciddi surat ifadesi var" diye düşünüyor insanlar.

burnunu siyaset konularından çıkarmadığın ve parmaklarının gücü adına yazdığın için ne desen "bunu derken kesin ciddi surat ifadesi var" diye düşünüyor insanlar.
Artık şaka yaptığım her yorumun sonuna xd koymaya karar verdim. Oysa ne kadar eğlenceli bir üye adım var ...

Geri