Yabani ben calisiyom.Kim o evde oturan kime dedin kurugelin
Kadin naparsa kendi karari,ama erkek calismali.
Bu benim görüsüm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabani ben calisiyom.Kim o evde oturan kime dedin kurugelin
İyide kime dedin sanki burada birine laf attınYabani ben calisiyom.
Kadin naparsa kendi karari,ama erkek calismali.
Bu benim görüsüm.
Yüzünü yika da gel bi sen.İyide kime dedin sanki burada birine laf attın
Bana dedin biliyorum ben geceleri çalışıyorum bu kalçayı oturarak büyütmedik Allah vergisi.Yüzünü yika da gel bi sen.
Aklimin ucundan bile gecmedin,emin ol.Bana dedin biliyorum ben geceleri çalışıyorum bu kalçayı oturarak büyütmedik Allah vergisi.
burnunu siyaset konularından çıkarmadığın ve parmaklarının gücü adına yazdığın için ne desen "bunu derken kesin ciddi surat ifadesi var" diye düşünüyor insanlar.Yav ben forumda eskiden beri ciddi bir profil çizdiğim için mi şaka yapınca da anlaşılmaz oldum.
Herkes aynı alınganlığı gösteriyor. Eskisi kadar ciddi olmak istemiyorum oysaki.
Artık şaka yaptığım her yorumun sonuna xd koymaya karar verdim. Oysa ne kadar eğlenceli bir üye adım var ...burnunu siyaset konularından çıkarmadığın ve parmaklarının gücü adına yazdığın için ne desen "bunu derken kesin ciddi surat ifadesi var" diye düşünüyor insanlar.