Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dert.Üzülüyorum. Sözüm meclisten dışarı, kadınlar kıymeti kendinden menkul sanıyor. Onların bu düşüncede olması mevcut konjonktürde normal.
Vatandaşlık kavramı içinde sayılan haklar kısmında her şeyi talep ediyor, görev ve sorumluluklar kısmında her şeyi havale ediyor.
Kimse kusura bakmasın üç kuruşa beş köfte yok.
Saldirmak?Ne demek o? Saldırmadan önce anlamaya çalışıyorum.
Saldirmak?
Tehdit olarak mi algiliyosun beni?
Saka olmasa dahi, korkmana gerek yok.p
Aciklama kendi söyleminde zaten.Açıklar mısınız lütfen?
Saka olmasa dahi, korkmana gerek yok.p
Aciklama kendi söyleminde zaten.
Bilhassa ikinci paragrafinda.
Senin dertlenmelerin kisacasi.
Kisisel söylemlerinde de o vibe i yakaladim Pro.Sakinim.Korkuyorum ama yardım et.
Yazdığım her şey benimle ilgili değil Süreyya. Sakin ol.
Senin? Disinda kaynak?Konu başlığının yarattığı çağrışım üzerine küçük bir akıl yürütme. Bunun içerisinde edinilen bilgiler, yapılan gözlemler, dinlenen hikayeler, yapılan çalışmalar gibi benim dışımda kaynaklar var.
How you dare?Fisman, R., Iyengar, S. S., Kuziemko, I., & Ariely, D. (2006). Gender differences in mate selection: Evidence from a speed dating experiment.
Kisisel söylemlerinde de o vibe i yakaladim Pro.Sakinim.
Takip ediyorum yardim edebilmek icin.Kehkehkeh.
Senin? Disinda kaynak?
Oo bu cok iyi jdjdjdbdj
How you dare?
Speed dating sonuclarini referans olarak alman beni üzdü.
Sürecin böyle islemesi, erkeklerin gecmiste gerceklesen sorumsuzluklarindan kaynaklaniyor.Yakaladığın Vibe larla bol şans.
Daha başkaları da var ama bence gayet isabetli. Günümüz dünyası bir speed dating zaten. Eskiden sevgiliye söylenirken utanılan ifadeler herkesin herkese söyleyebildiği sıradan cümleler oldu. Birbirine aşkım diye hitap eden kadın-erkek arkadaşlığı gördü bu gözler.
Yeni kavramlar girdi hayatımıza, fwb var mesela.
5 dakika yalnız kalan bir kadının herhangi bir uygulama kullanarak kendine 999+ eşleşme isteği bulabiliyor olması speed dating değil de ne?
Sürecin böyle islemesi, erkeklerin gecmiste gerceklesen sorumsuzluklarindan kaynaklaniyor.
Her sey intikamini alir bir sekil.
Sürec bazli olarak konusacak olursak, her cinsiyetin kendine göre sebebleri cikar meydana.
Boiled frog girdabindasin.Çalışmayı referans almamın isabetinden bahsetmek amaçlı yazdım. İfade ettiğim gibi daha farklı çalışmalar da var. Jelibon deneyi de konuya güzel bir referans olur aslında.
Bkz: postmodernizm duvara tosladı.
Bol şans.
Boiled frog girdabindasin.
Ama bana na?
Sans isi degil bu , bilgi isi.
Speed Datinglerinde bol sans Procum.Bilgiden çok safsata yaydığın için şansa ihtiyacın olduğunu düşündüm.
İtham üstüne itham, durmuyor kadın.
Yok kadınlarla sorunun var, yok girdaptasın, yok ne alaka, yok intikam... Ne çok bilgi sunmuşsun.