Hanımına hizmet eden, yardım eden, çiçek gibi bakan kocaya ne denir?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
kadın erkeğin namusudur
nerenizden anlarsanız anlayın

Üzülüyorum. Sözüm meclisten dışarı, kadınlar kıymeti kendinden menkul sanıyor. Onların bu düşüncede olması mevcut konjonktürde normal.

Vatandaşlık kavramı içinde sayılan haklar kısmında her şeyi talep ediyor, görev ve sorumluluklar kısmında her şeyi havale ediyor.

Kimse kusura bakmasın üç kuruşa beş köfte yok.

Üzülüyorum. Sözüm meclisten dışarı, kadınlar kıymeti kendinden menkul sanıyor. Onların bu düşüncede olması mevcut konjonktürde normal.

Vatandaşlık kavramı içinde sayılan haklar kısmında her şeyi talep ediyor, görev ve sorumluluklar kısmında her şeyi havale ediyor.

Kimse kusura bakmasın üç kuruşa beş köfte yok.
Dert.

= mutluluğun sırrı denebilir ancak bunu fırsata çevirip abartılmadığı sürece...

Saka olmasa dahi, korkmana gerek yok.p

Aciklama kendi söyleminde zaten.
Bilhassa ikinci paragrafinda.
Senin dertlenmelerin kisacasi.

Korkuyorum ama yardım et.

Yazdığım her şey benimle ilgili değil Süreyya. Sakin ol.

Konu başlığının yarattığı çağrışım üzerine küçük bir akıl yürütme. Bunun içerisinde edinilen bilgiler, yapılan gözlemler, dinlenen hikayeler, yapılan çalışmalar gibi benim dışımda kaynaklar var.

Fisman, R., Iyengar, S. S., Kuziemko, I., & Ariely, D. (2006). Gender differences in mate selection: Evidence from a speed dating experiment.

Korkuyorum ama yardım et.

Yazdığım her şey benimle ilgili değil Süreyya. Sakin ol.
Kisisel söylemlerinde de o vibe i yakaladim Pro.Sakinim.
Takip ediyorum yardim edebilmek icin.Kehkehkeh.
Konu başlığının yarattığı çağrışım üzerine küçük bir akıl yürütme. Bunun içerisinde edinilen bilgiler, yapılan gözlemler, dinlenen hikayeler, yapılan çalışmalar gibi benim dışımda kaynaklar var.
Senin? Disinda kaynak?
Oo bu cok iyi jdjdjdbdj
Fisman, R., Iyengar, S. S., Kuziemko, I., & Ariely, D. (2006). Gender differences in mate selection: Evidence from a speed dating experiment.
How you dare?
Speed dating sonuclarini referans olarak alman beni üzdü.

Kisisel söylemlerinde de o vibe i yakaladim Pro.Sakinim.
Takip ediyorum yardim edebilmek icin.Kehkehkeh.

Senin? Disinda kaynak?
Oo bu cok iyi jdjdjdbdj

How you dare?
Speed dating sonuclarini referans olarak alman beni üzdü.

Yakaladığın Vibe larla bol şans.

Daha başkaları da var ama bence gayet isabetli. Günümüz dünyası bir speed dating zaten. Eskiden sevgiliye söylenirken utanılan ifadeler herkesin herkese söyleyebildiği sıradan cümleler oldu. Birbirine aşkım diye hitap eden kadın-erkek arkadaşlığı gördü bu gözler.

Yeni kavramlar girdi hayatımıza, fwb var mesela.

5 dakika yalnız kalan bir kadının herhangi bir uygulama kullanarak kendine 999+ eşleşme isteği bulabiliyor olması speed dating değil de ne?

Gerektiğinde hizmet edecen. Hastalıkta ve sağlıkta...

Yakaladığın Vibe larla bol şans.

Daha başkaları da var ama bence gayet isabetli. Günümüz dünyası bir speed dating zaten. Eskiden sevgiliye söylenirken utanılan ifadeler herkesin herkese söyleyebildiği sıradan cümleler oldu. Birbirine aşkım diye hitap eden kadın-erkek arkadaşlığı gördü bu gözler.

Yeni kavramlar girdi hayatımıza, fwb var mesela.

5 dakika yalnız kalan bir kadının herhangi bir uygulama kullanarak kendine 999+ eşleşme isteği bulabiliyor olması speed dating değil de ne?
Sürecin böyle islemesi, erkeklerin gecmiste gerceklesen sorumsuzluklarindan kaynaklaniyor.

Her sey intikamini alir bir sekil.

Sürec bazli olarak konusacak olursak, her cinsiyetin kendine göre sebebleri cikar meydana.

Sürecin böyle islemesi, erkeklerin gecmiste gerceklesen sorumsuzluklarindan kaynaklaniyor.

Her sey intikamini alir bir sekil.

Sürec bazli olarak konusacak olursak, her cinsiyetin kendine göre sebebleri cikar meydana.

Çalışmayı referans almamın isabetinden bahsetmek amaçlı yazdım. İfade ettiğim gibi daha farklı çalışmalar da var. Jelibon deneyi de konuya güzel bir referans olur aslında.

Bkz: postmodernizm duvara tosladı.

Bol şans.

Ah ne az duydum
Ne kadar az söyledim.
İşte bu yüzden hep
Seni seviyorum de.

Çalışmayı referans almamın isabetinden bahsetmek amaçlı yazdım. İfade ettiğim gibi daha farklı çalışmalar da var. Jelibon deneyi de konuya güzel bir referans olur aslında.

Bkz: postmodernizm duvara tosladı.

Bol şans.
Boiled frog girdabindasin.
Ama bana na?

Sans isi degil bu , bilgi isi.

Boiled frog girdabindasin.
Ama bana na?

Sans isi degil bu , bilgi isi.

Bilgiden çok safsata yaydığın için şansa ihtiyacın olduğunu düşündüm.

İtham üstüne itham, durmuyor kadın.

Yok kadınlarla sorunun var, yok girdaptasın, yok ne alaka, yok intikam... Ne çok bilgi sunmuşsun.

Bilgiden çok safsata yaydığın için şansa ihtiyacın olduğunu düşündüm.

İtham üstüne itham, durmuyor kadın.

Yok kadınlarla sorunun var, yok girdaptasın, yok ne alaka, yok intikam... Ne çok bilgi sunmuşsun.
Speed Datinglerinde bol sans Procum.

Geri