Hangi yöneticiyi banlamak isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 2081 gün önce görüldü

Hangi Yöneticiyi Banlamak İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu amacına ulaşmış ve gereken kişiler fişlenmiştir.
Hayırlı forumlar.

Ben buranin yetkililerini de sevmedim

Hos geldiniz inanir misiniz ben sizi yeni gordum forum birlesiminden sonra. Yanlis anlamayin lutfen ama forumda cok aktif degilsiniz sanirim ya da ben denk gelmedim size pek. Gozlemleme sansiniz oldu mu? :)
Tanisaniz seversiniz bence : )

Ben hepsini banlamak istiyorum!
Hepsi seçeneği gelsin ankete!
Yöneticiler eklesenize o seçeneğide. Ben aranızda ayrım yapamıyorum yahu!

Bu soruya cevap verdiğimi hatırlamıyorum.

Soruyu tek bir tarihi kişiliğin gifi ile cevaplamak istiyorum.

743a7026c3b14fa5a2681b3778e495cc.gif

• Beğen
Tepkiler: X
Hos geldiniz inanir misiniz ben sizi yeni gordum forum birlesiminden sonra. Yanlis anlamayin lutfen ama forumda cok aktif degilsiniz sanirim ya da ben denk gelmedim size pek. Gozlemleme sansiniz oldu mu? :)
Tanisaniz seversiniz bence : )

Degisikligi sevmememden kaynakli

Bu konu açılıyorsa en çok oy alan yönetici bir hafta banlanmalı ;d

• Beğen
Tepkiler: Aze
Genelde ödüller ilk üçe verilirdi.....

• Beğen
Tepkiler: Aze
Hadi Başak 'tan beklerdim de.. @X !!!!!!
Beraber aynı muhallebiye kaşık attığımız günlere yazıklar olsun...
Adminlik hilelerinle oyları değiştirdiğini biliyoruz, bu oyuna gelmeyeceğim. Bir gün banlanacaksın lanet herif Ocean !

• Beğen
Tepkiler: X
Ban yerine 1 hafta kulak memesini okşamama cezası verin, qudursunnnn

Yüce IF halkına açıklamam o dur ki; hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu. bu adamlar oyları değiştirdiler.

Alper ve silex arasında kaldım. Alper mesajıma dahi dönüş yapmadı, nıç nıç nıç. siLex de forumu Facebook'a çevirmeye çalışıyor. Bu yapılanlara gavur ellerde capital crime denir, yapanların ayağına taş bağlanıp en yakın nehre atılır; bu işin oluru budur. Neyse ki ben insaf sahibi bir sosyopat olarak, bencilliğimi konuşturup Alper'e çaktım banı. Bu admini buradan alın, ne ekmek ne su verin.

İzmir Bornovalı @X Reis, sence de bu konu fazla uzamadı mı?
Vakit idam sehpasını tekmelemenin vakti değil midir???
Halk verdiği oyların karşılığını görmek istiyor, demokrasinin tecelli etmesini istiyorrrr!1!1!1 ( Evet demokrasi tam olarak idam sehpası tekmelemekle ilgili aksjsjsj)

Hala neden en fazla oyu alan yönetici banlanmadı? Bu mudur şeffaf yöneticilik anlayışı? Kabul etmek mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri