Hangi yöneticiyi banlamak isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 2083 gün önce görüldü

Hangi Yöneticiyi Banlamak İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allahtan ankete oy vermeyi bilmiyolar yoksa şu anda fark atmıştım.

Biz insanları durduk yere banlayacak kadar manyak değiliz konuyu espri olarak görüyoruz :) Sana oy atmadım çünkü konu ciddiyetsiz ve espri sadece. Çok istiyorsan atarım :)

Zeytin hanımı banlarım çünkü benimle yeterince ilgilenmiyor! O yüzden anket de onu işaretledim (kalp)

Biz insanları durduk yere banlayacak kadar manyak değiliz konuyu espri olarak görüyoruz :) Sana oy atmadım çünkü konu ciddiyetsiz ve espri sadece. Çok istiyorsan atarım :)

Var var bazılarınız yanıp tutuşuyo şu [ARGO]**Spam/Adversiting**[/ARGO] herifini bi banlayabilsem diye biliyorum ben.

işimize gelene geliştirici, işimize gelmeyene geçiştirici mi diyorsunuz beyefendi?

Ben direk hebele hubele diyorum hadi bakalım , inceldiği yerden kopsun gücüm yetmezse pıçaklarım çünkü keko olmak bunu gerektirir.

@x diyorum. Büyük oyunu bozmak için bu gerekir.

• Beğen
Tepkiler: X
hanımefendi beni banlarsanız, hepinizin sonu back to the future'daki marty mcfly'ın annesi kadar sıkıcı olacaktır.

Senin kadar ukalayimdir :)

Ben kendi kendime yeterim eglendiririm sayın yöneticim ama sizinle diger uyeler konusunda hemfikirim onlarda kendi dertlerine yansın artik :)

Keske siklara Neo’yuda koysaydin siLex.

Juju hanim kendisi 200 cm ve 130 kg. Bir tokatla devrilir mi? Eminmisiniz? Bi siklara ekleyelim bence onuda :)

Fiziken deviremezsek, strateji ile deviririz.
Neden devrim yapacakmışım gibi konuşuyorsam, anca like like yapabilirim. Yazık.

karar vermek çok zor... gönül istiyor ki hepsini atalım ama sadece bir tane seçebiliyormuşuz. Adem diyorum çünkü her fotoğrafında gülümsüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri