Hayir ya bagislamaaaUnutulmak ilk defa tattığım bi duygu değil kardeşim… Neyse bu seferlik bağışladım…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayir ya bagislamaaaUnutulmak ilk defa tattığım bi duygu değil kardeşim… Neyse bu seferlik bağışladım…
Unutulmak ilk defa tattığım bi duygu değil kardeşim… Neyse bu seferlik bağışladım…
@Stockholm Sendromu @Plesk @yoSun @Yarmagül @Ponyo @İnanna @ivan divandelen @aegishjalmur @Favela @Laedri @Ocean @Oggy @Süreyya @Fernando @Heavenly @leavemealone
ohhh içkiler benden gelin beşiktaşa hadi

kısır günü de yapılabilir aslında. mantıklı… ben çok severim yanında turşu…..Kısır günü mü var hayırdır xd
Olur olur yapın tabi sghshdkısır günü de yapılabilir aslında. mantıklı… ben çok severim yanında turşu…..
düğünüm var diyom anlamıy10 mu?@DUHAN bey de işlerini ayarlabilirse gelecek. daha ankara'da yaren ile buluşmaya gidemiyor haspam.... çok yoğun.
Abim bendeki alkol sadakatini iş-aşk hayatıma gösterebilsem ihya olucam zaten….abi ben alkolü bıraktım ya.
sadece şekerli su ve limonlu soda içiyorum.
soda kadehimi eskihisar kaleden @Yürüyen Uçak için kaldırıyorum.
sen de yalovadan buzlu ayran falan kaldir
Abim bendeki alkol sadakatini iş-aşk hayatıma gösterebilsem ihya olucam zaten….
Eskişehir’den Yalova yolculuğumdaydım tam da, yarın kadehini tıngırdatıcam….
o kadar da yermeyelim şimdi, ikisi de durduk yere hem mutlu hem üzgün edebiliyor….olsun.
alkol aşka benzemez en azından sürekli başını döndürür.
ama aşk oyle mi? hep baş ağrısı
Canım benim bayramın üçüncü günü anlikda veya herhangi bir forum oyunu içerisinde@BuYuCu kjkjkjjh bayramdan sonra çekeriz dimi kafaları