aegishjalmur
Platin Üye
Senle ayrı gideriz, dur abiler bir aslan sütü içsin önce xdDesene ya sezen yoksa bende yokum diye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senle ayrı gideriz, dur abiler bir aslan sütü içsin önce xdDesene ya sezen yoksa bende yokum diye
Kısır günü mü var hayırdır xd
bunlar hanım ekibi.. rakı sofrası için ayrı ekip düşünüyorum...Kısır günü mü var hayırdır xd
Ya evet fark ettim, güncelliyorum zaten lütfen alınmayin <3
Ne içmesi kızım, ben sana bayılıyorum diyerek yıkılırdım haaa nfhdjfjfhdayrıca @Canis Major davetine icabet etmemek de olmaz tabii, listeden birkaç kişiyi elersek, bal gibi liste. @Yürüyen Uçak da buralarda olsaydı, muhtemelen bayılana kadar içer eve kadar da taşıtırdı kendini bana.dlfkj
ben de buna düşerdim... beraber, yuvarlana yuvarlana giderdik artık.dşlfkNe içmesi kızım, ben sana bayılıyorum diyerek yıkılırdım haaa nfhdjfjfhd
Ya evet fark ettim, güncelliyorum zaten lütfen alınmayin <3
yoksa güzel kız konusu olsaydı ilk 5te Yelda'nin nicki olurdu..
Nolur böyle şeylerde sayı vermeyin sonra olay oluyor sjdjd ilk beş deme mesela sjdjdjYa evet fark ettim, güncelliyorum zaten lütfen alınmayin <3
yoksa güzel kız konusu olsaydı ilk 5te Yelda'nin nicki olurdu..
ULAN BEŞİKTAŞTAYIM ZATEN Bİ BEN YOKUM ADİ AVCILARLI. HEPİNİZ AYNISINIZ.@Stockholm Sendromu @Plesk @yoSun @Yarmagül @Ponyo @İnanna @ivan divandelen @aegishjalmur @Favela @Laedri @Ocean @Oggy @Süreyya @Fernando @Heavenly @leavemealone
ohhh içkiler benden gelin beşiktaşa hadi
bu sefer de benim yüzüm düşecekti ama fark etmeden kiss atmışım
Nolur böyle şeylerde sayı vermeyin sonra olay oluyor sjdjd ilk beş deme mesela sjdjdj
Nolur böyle şeylerde sayı vermeyin sonra olay oluyor sjdjd ilk beş deme mesela sjdjdj
hainlik resmen tabii ki geliyorsun unutmuşum sezen ile seniULAN BEŞİKTAŞTAYIM ZATEN Bİ BEN YOKUM ADİ AVCILARLI. HEPİNİZ AYNISINIZ.
İlk5 dediği şeyin 500 kişiye karşılık geldiğini bilse kendisi de söylemez :do benim başıma geliyor hep, pablişe olmaz jdjdj
Unutulmak ilk defa tattığım bi duygu değil kardeşim… Neyse bu seferlik bağışladım…hainlik resmen tabii ki geliyorsun unutmuşum sezen ile seni![]()
![]()