Hangi üyelerle aynı işyerinde çalışmak isterdiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Guzel bir liste olmus hocam tebrik ederim.Lefty hanim mobbing uygulayabilir.No Pasaran agabeyde iscileri “hak-hukuk-kardeslik-esitlik” mottolariyla gaza getirir.Yarchitecten’i kasa koymussun.Para almadan para ustu verir musterilere. : )

Guzel bir liste olmus hocam tebrik ederim.Lefty hanim mobbing uygulayabilir.No Pasaran agabeyde iscileri “hak-hukuk-kardeslik-esitlik” mottolariyla gaza getirir.Yarchitecten’i kasa koymussun.Para almadan para ustu verir musterilere. : )
kendisine de söyledim... bunlar hep, peygamberin kim sorusuna muhammed ali dediği için başına geliyor.dfgdfg Besleme de şart değil mi, hocam?

kendisine de söyledim... bunlar hep, peygamberin kim sorusuna muhammed ali dediği için başına geliyor.dfgdfg Besleme de şart değil mi, hocam?

O gunden beri koprunun altindan cok sular akti.Simdi Munker ve Nekir’i gorse sark bulbulu gibi sakir.Hele bir de calisma hayatina atilmis,meslegin tozunu cigerlerine cekecek ki,besmelesiz cakmagin manyoturune basmaz.Masallah kendisine. : )

her zaman iş olmaz. biraz da yatış lazım. evet, sen, sen. sana diyorum. mesaiye birkaç saat geç mi başlamak istiyorsun, geldikten sonra bir kahvaltı yapmaya mı gitmek istiyorsun, geldin ve beş, on dakika içerisinde çok sıkılıp dur bir çay, sigara, kahve yapayım diyerek bir saat arazi mi olmak istiyorsun, öğle yemeğine erken çıkıp geç gelmek, çocuğun için erken çıkmak, kıçın, başın, ağrıdığında izin almak, işler yetişmiyor diye işlerini başkasına mı vermek istiyorsun.. aradığın isim benim. beni yazmayan çok şey kaybeder. age of empires işçisi bir, ben iki. tamam, yaparım, evet, oduncu, emrin.

her zaman iş olmaz. biraz da yatış lazım. evet, sen, sen. sana diyorum. mesaiye birkaç saat geç mi başlamak istiyorsun, geldikten sonra bir kahvaltı yapmaya mı gitmek istiyorsun, geldin ve beş, on dakika içerisinde çok sıkılıp dur bir çay, sigara, kahve yapayım diyerek bir saat arazi mi olmak istiyorsun, öğle yemeğine erken çıkıp geç gelmek, çocuğun için erken çıkmak, kıçın, başın, ağrıdığında izin almak, işler yetişmiyor diye işlerini başkasına mı vermek istiyorsun.. aradığın isim benim. beni yazmayan çok şey kaybeder. age of empires işçisi bir, ben iki. tamam, yaparım, evet, oduncu, emrin.
Izdırap çavuş kokusu aldım. 7/24 mıntıka

@Lefty ( Yönetime girdikten sonra bana bir brifing vermiş ki anlatamam. İyi bir öğretici belli)

@No Pasaran ( Eski solcu işçinin emekçinin hakkını yemez )

@yeLda (Entellektüel kadın, yazar, çizer, iç organizasyonları ayarlar)

@aegishjalmur ( Bu arkadaş parayı katlamayı biliyor)

@Plesk ( Amir adam, çalışanları iyi çekip çevirir)

@Stockholm Sendromu ( Hayvan dostu bir arkadaş, hayvan dostu bir işletmeyiz.)

@Frithjof ( Yeşil sermayeye ihtiyacımız var büyüme sürecinde , o kısımda şirketin yüzü olacak )

@kült ablası ( Hukuk işlerini verdim , uğraşamam daha fazla hukuk mukuk )

@angie ve @Melis ikilisi ( Marketing kısmı bu ikilide herkes tarafından seviliyorlar harika uyumları ile ürünü mükemmel pazarlarlar.)

@yatacakyerinizyok ( Yurtdışı pazarı işi onda )

@Nyctophilia ( Derin astroloji bilgisi ile önemli işlere ne zaman başlayacağımızın infosunu alacaz kendisinden)

@Leviathan ( Lojistik, transfer vs ulaşıma dair her şey)

@yarchitecten ( Kasa ona emanet sjsjdjahdh -bu hamle batırabilir)

Kalanlar işçi…

Lojistik, transfer ve ulaşım ile hiç alakası olmayan ben…

Geri