Hangi üyelerle aynı işyerinde çalışmak isterdiniz?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bi tane varda isim versem olmaz!Aynı iş yerinde çalışsam işe filan konsantre olamam 1 haftaya kalmaz çıkışı alırdım..o yüzden uzak dursun benden

@No Pasaran ile her işe girerdim. Sermaye benden, yönetmesi kendinden. Ne BİST bırakırdık ne de Nasdag. Ortalığı kasıp kavururduk ama parayı yemek de bir sanat olduğu için orda da @aegishjalmur u alırdık yanımıza gez, toz, eğlen, ye, iç derken illaki Arabistan çöllerinde yuvarlanmadan dönmeyeceği için çare @Lefty ve @angie de deyip onları da yanımıza alıp dördümüz birden pis zengin paramızı bitirdin diye darlayınca soluğu memlekette alıp yok cincon, yok Ali Koç, nasıl yendik 19.05 de falan amaan en güzeli Beşiktaş dertsiz tasasız hem de kupalı diye diye özümüze dönerdik jklssdf

Demekki neymiş para bizi bozuyormuş.

Ben anna ve melo ve siri ile ayni is ortaminda olmak isterdim. Bu kizlarin enerjilerine hayranim.

Yeni iş planlarını bir ara konuşalım o zaman, yakınında olamasak da fikir verebiliriz.:kalp:

@No Pasaran ile her işe girerdim. Sermaye benden, yönetmesi kendinden. Ne BİST bırakırdık ne de Nasdag. Ortalığı kasıp kavururduk ama parayı yemek de bir sanat olduğu için orda da @aegishjalmur u alırdık yanımıza gez, toz, eğlen, ye, iç derken illaki Arabistan çöllerinde yuvarlanmadan dönmeyeceği için çare @Lefty ve @angie de deyip onları da yanımıza alıp dördümüz birden pis zengin paramızı bitirdin diye darlayınca soluğu memlekette alıp yok cincon, yok Ali Koç, nasıl yendik 19.05 de falan amaan en güzeli Beşiktaş dertsiz tasasız hem de kupalı diye diye özümüze dönerdik jklssdf
Demekki neymiş para bizi bozuyormuş.
İşten çok eğlence planlamış gibisin.:) İş hayatında benim kadar disiplinli birine ne kadar katlanabileceğinizi ben de merak ettim.:)

@Lefty ( Yönetime girdikten sonra bana bir brifing vermiş ki anlatamam. İyi bir öğretici belli)

@No Pasaran ( Eski solcu işçinin emekçinin hakkını yemez )

@yeLda (Entellektüel kadın, yazar, çizer, iç organizasyonları ayarlar)

@aegishjalmur ( Bu arkadaş parayı katlamayı biliyor)

@Plesk ( Amir adam, çalışanları iyi çekip çevirir)

@Stockholm Sendromu ( Hayvan dostu bir arkadaş, hayvan dostu bir işletmeyiz.)

@Frithjof ( Yeşil sermayeye ihtiyacımız var büyüme sürecinde , o kısımda şirketin yüzü olacak )

@kült ablası ( Hukuk işlerini verdim , uğraşamam daha fazla hukuk mukuk )

@angie ve @Melis ikilisi ( Marketing kısmı bu ikilide herkes tarafından seviliyorlar harika uyumları ile ürünü mükemmel pazarlarlar.)

@yatacakyerinizyok ( Yurtdışı pazarı işi onda )

@Nyctophilia ( Derin astroloji bilgisi ile önemli işlere ne zaman başlayacağımızın infosunu alacaz kendisinden)

@Leviathan ( Lojistik, transfer vs ulaşıma dair her şey)

@yarchitecten ( Kasa ona emanet sjsjdjahdh -bu hamle batırabilir)

Kalanlar işçi…

Geri