Bi tane varda isim versem olmaz!Aynı iş yerinde çalışsam işe filan konsantre olamam 1 haftaya kalmaz çıkışı alırdım..o yüzden uzak dursun benden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahah. Tiktok izlemekten ziyade, ekip tam bir tiktok videosu çekme ekibi haha yıkım ekibi, cenaze ekibi, ölü ozanlar derneği hahah.Yabani ile tiktok izleme keyfi.
Tesadüfe bak daha yeni tiktokta boş boş geziyordum tam bir insan sarrafı olmuşsun Ale hanımYabani ile tiktok izleme keyfi.
Neden takipleşmiyoruz Yabaniye.Tesadüfe bak daha yeni tiktokta boş boş geziyordum tam bir insan sarrafı olmuşsun Ale hanım
Yani ama ben şiirleri mi paylaşıyorum bunalıma filan girersen karışmam.!Neden takipleşmiyoruz Yabaniye.
@No Pasaran ve @Lefty favori ikilim kjkjkjkh

İşten çok eğlence planlamış gibisin.@No Pasaran ile her işe girerdim. Sermaye benden, yönetmesi kendinden. Ne BİST bırakırdık ne de Nasdag. Ortalığı kasıp kavururduk ama parayı yemek de bir sanat olduğu için orda da @aegishjalmur u alırdık yanımıza gez, toz, eğlen, ye, iç derken illaki Arabistan çöllerinde yuvarlanmadan dönmeyeceği için çare @Lefty ve @angie de deyip onları da yanımıza alıp dördümüz birden pis zengin paramızı bitirdin diye darlayınca soluğu memlekette alıp yok cincon, yok Ali Koç, nasıl yendik 19.05 de falan amaan en güzeli Beşiktaş dertsiz tasasız hem de kupalı diye diye özümüze dönerdik jklssdf
Demekki neymiş para bizi bozuyormuş.
İş ahlakı-etiği konusunda en hassas isimler arasında olduğumuzdan benim de şüphem yok, yüzünü kara çıkartmayız.
Sen bütün gün şarkı söylersin diye tahmin ediyorum ancak yine de bir deneriz.@Lefty Benimle çalışmak istemiyor musunuz ?![]()