Stockholm Sendromu
Elmas Üye
ksjsjsjs yok yav….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ksjsjsjs yok yav….
Tamam ben sana güveniyorum sjxndjÖyleyim ama zararsızım canım güvenebilirsin bana emin ol
o kim fotoğrafı var mınixie’ye benziyor muşum… öyle diyorlar. bence alakam yok…. siz ne diyorsunuz @Raskolnikov @Hatem ?
boydan mı olsun….o kim fotoğrafı var mı
instası var mı şu çıtırın?nixie’ye benziyor muşum… öyle diyorlar. bence alakam yok…. siz ne diyorsunuz @Raskolnikov @Hatem ?
artık ne varsa kdfgboydan mı olsun….
Bence bu daha çok @yoSun a benziyor.Hatta kopyası@Aze'yi gorunce aklima geldi simdi Seray kaya'ya cok benziyor ikiz gibi...
Ekli dosyayı görüntüle 66010
Nixie ugursuzun biriydi at hırsızı gibi. Alakan yoknixie’ye benziyor muşum… öyle diyorlar. bence alakam yok…. siz ne diyorsunuz @Raskolnikov @Hatem ?
Seray bana benziyordur değil mi sanemcim....@Aze'yi gorunce aklima geldi simdi Seray kaya'ya cok benziyor ikiz gibi...
Ekli dosyayı görüntüle 66010
Sen daha güzelsin. Burnunu yerim.Seray bana benziyordur değil mi sanemcim....
Beni öyle gören güzel gözlerinden öperim....
beybim anlıkta seni gördüm en güzelsinnnnnnnnnnn en en seni Nil Karaibrahimgile benzetiyom ondan daha güzelsinBence ben kimseye benzemiyorum.. kedilere belkiii
Toygar abi ile birlikte babamla bir projede çalışmışlardı. Al bu sana hediyem olsunbeybim anlıkta seni gördüm en güzelsinnnnnnnnnnn en en seni Nil Karaibrahimgile benzetiyom ondan daha güzelsin)))
@Noah celesun a benziyo çukurda oynayan sanatçının adını bilmiyom aynı tıpatıp gerçek yüzyüze haliylen))