Var öyle birileri bazı ünlüleri anımsatan.sonracığıma yazarım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu adamı cok seviyorum.. cok da izledim.@Anna Karenina mizah tarzı olarak Tolga Çevik andırıyor bana.
@yeLda ya bakınca aklıma hep Deniz arcak gelir.bi benzeten benmiyim saçlarınıda kısaltsa tıpkısı.
Ekli dosyayı görüntüle 65972Ekli dosyayı görüntüle 65973

Bi düşünmem gerek ;d
Neslihan Atagül kimdi ya ;dBeren Saat ile Neslihan Atagül bağlantısı olabilir mi……….
Doğulu olan :sNeslihan Atagül kimdi ya ;d
Valla hiç tanımıyorum , ama şimdi baktım. Ona da benzetemedim ben, uzak doğululara benziyor o kadın ;dDoğulu olan :s
Ee herkesin hoş bi hali vardır.kadın yaşını başını aldı artıkPazar sabahı güne Deniz Arcak benzetmesiyle uyanmak..Paylaştığın fotoğraflarla benzetildiğime üzülüyorken, şöyle bir görsellere bakındım da çok iyimser davranmışsın Yabani, en hoş fotoğraflarını paylaşarak...
))
Ekli dosyayı görüntüle 65985
Öyleyim ama zararsızım canım güvenebilirsin bana emin olYabiş kızma ama bende seni şahin k benzetyorum ne kadar ünlü bilemem sjxnjd
Varnixie’ye benziyor muşum… öyle diyorlar. bence alakam yok…. siz ne diyorsunuz @Raskolnikov @Hatem ?