Hangi şehrin soğuğu daha vurucudur ?

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Kışın Kars’a da gittim, Van’a da gittim, Muş’a da gittim. Santigrat olarak bakarsan çok soğuklar evet. Ama giyersin kalın içi dolu bir mont, eldiven-bere iki kat çorap bir içlik çıkabilirsin sokağa.

Lakin İzmir öyle değil. Sürekli buz gibi esen bir rüzgar var ne giyersen giy fayda etmiyor, paçandan donundan içeri soğuk rüzgar giriyor. Yüz felci mi geçirmedik, soğuktan perişan mı olmadık.

En vurucu soğuk İzmir arkadaşlar…
Abartsaydın.: )

İzmir'de yaşadım, o rüzgar hiç de öyle vurucu değil. Yağmuru için aynı şeyi diyemem ama.

Çanakkale'nin rüzgarını görsen kimbilir ne laflar edersin.

Kütahya nın soğuğu bambaşkaaa. 2 sene oldu unutamıyorum jfkdjd
Bu günlerde İstanbul da felaket soğuk.

bence de izmir ya. hele de denize yakınsan, bitmeyen rüzgarları, sağanak yağışları fena oluyor.
balık tutmaya gitmiştik kayalık bir bölgeye, rüzgardan dolayı eski sığınak gibi bir yere çakılıp kalmıştım.

Valla şu an Mersinde de Kars soğuğu var. Ellerim ısınmıyor!

Kuru soğuk his edilmiyor. Kuru sıcak ta his edilmiyor. Nem ve Rüzgâr birlikte çok kötü oluyor.

Ben nerde üşüyorsam ora keh keh keh

Kuru sıcak nasıl hissedilmiyor
Cildin yanıyor direkt
Ayrıca kuru soğukta saç telinin yüze değmesi nedir bilir misin
Kağıt kesiği ile eş değer oluyor ok?
Cildin Peynir beyazıysa evet. 35 derece ve üstü terlemezsin. Yada az terlersin. 30 derece altı terden kendine yapışırsın. 40 üstü sıcağı rahatsız edici his etmezsin ama başın ağrır. Bazılarının burnu kanar. Nem her iki durumda iletkenlik görevi yapar.

Kütahya nın soğuğu bambaşkaaa. 2 sene oldu unutamıyorum jfkdjd
Bu günlerde İstanbul da felaket soğuk.
Bunu yazmaya gelmiştim. Kütahyanın soğuğu diyorum... Yazın bile akşamları üşürdük...Kar mayısa kadar erimemişti..

Bunu yazmaya gelmiştim. Kütahyanın soğuğu diyorum... Yazın bile akşamları üşürdük...Kar mayısa kadar erimemişti..
Ben Ekimde gitmiştim bide yedim ayazı daha ilk gün sonra bi hastalık vurdu beni 3/4 gün otel odasından çıkıp bi yere gezemedim hfkdjdj

• Hehe
Tepkiler: Aze
Bugün hadi neyse de dün Ankara’nın soğuğundan ağlayacaktım kfjd İzmir’in soğuğu, iklime alışkın insan için dayanılamaz değil bence. Ama o ankara yok mu o ankara

Ben Ekimde gitmiştim bide yedim ayazı daha ilk gün sonra bi hastalık vurdu beni 3/4 gün otel odasından çıkıp bi yere gezemedim hfkdjdj
Çok kötü çarpıyor havası evet. Ben de ege diye gittim hastalık hastası olup döndüm.....

Geri