Hangi şehrin soğuğu daha vurucudur ?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Kışın Kars’a da gittim, Van’a da gittim, Muş’a da gittim. Santigrat olarak bakarsan çok soğuklar evet. Ama giyersin kalın içi dolu bir mont, eldiven-bere iki kat çorap bir içlik çıkabilirsin sokağa.

Lakin İzmir öyle değil. Sürekli buz gibi esen bir rüzgar var ne giyersen giy fayda etmiyor, paçandan donundan içeri soğuk rüzgar giriyor. Yüz felci mi geçirmedik, soğuktan perişan mı olmadık.

En vurucu soğuk İzmir arkadaşlar…
Ilıman iklimde bu kadar soğuk mümkün olabilir mi? Sanırım şiddetli bir ayazı var ve seni de o etkiledi.

Ankara dayı vurdum mu yamultur

Erzurum denmemiş.. ilginç….
Gerçi eski soğuklar yok artık. eskisi gibi karda yok
Leftyciim -42’yi görmüştüm Erzurum’da. hissedileni ne siz sorun ne de ben söyleyim…

üstteki mesajı gormezden gelelim lütfen
sivasın soğuğundan bahsedelim biraz..

kütahya - eskişehir'in o bıçak kesiği soğuğunu deneyimlememiş olanlar ne şanslı kullardır yarabbi, sen onları ne diye kayırdın, onlar kulun da biz neyiniz, hı? soğuk olacağı çok belli şehirlerin soğuğu o kadar üzmüyor da böyle allahın kütahya'sı diyeceğin, porseleni dışında adı bile aklına gelmeyen bir şehrin soğuğunu yiyince insana dokunuyor. he tabii o eski soğukların tadı yok artık, orası ayrı...

kütahya - eskişehir'in o bıçak kesiği soğuğunu deneyimlememiş olanlar ne şanslı kullardır yarabbi, sen onları ne diye kayırdın, onlar kulun da biz neyiniz, hı? soğuk olacağı çok belli şehirlerin soğuğu o kadar üzmüyor da böyle allahın kütahya'sı diyeceğin, porseleni dışında adı bile aklına gelmeyen bir şehrin soğuğunu yiyince insana dokunuyor. he tabii o eski soğukların tadı yok artık, orası ayrı...
Koca ordu deneyimlemiş, savaş kaybetmişiz…

Afyon ve Bolu kadar soğuğunu görmedim henüz.

Van soğuğu bilmem de, Bahçesaray yolunu iyi bilirim. Kaç metre kar olduğunu, o yollarda ambulans sürdük zamanında :)
Aynen ……Bahçesaray a çok kar yağar eskiden aylarca köy yolları falan kapalı kalırmış

Ankara ve uşak
Bir deeee Eskişehir ok?

Geri