- Web sitesi
- www.instagram.com
yazıklar olsun Yalova'ya geldin ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazıklar olsun Yalova'ya geldin ya
Hakkariyi hakkariliden daha iyi bilirim ben ahahaaaa hakikaten hee....
yalnız ben şeyi merak ettim. abicim senin gibi bi adamın hakkâri'de ne işi olabilir :dd
Gelmiştim doğru agshshd çok küçük ama napim… gözümden kaçmışyazıklar olsun Yalova'ya geldin ya![]()
abi zaten hakkâri'nin bilinecek kadar neyi var ki :ddHakkariyi hakkariliden daha iyi bilirim ben ahaha
Merkezde bir numara yok zaten, yüksekova merkez bile daha büyük il merkezinden agsjdjjd cane corso’m vardı, kulağına dikiş atılması gerekti, y.ova merkeze o zaman inmiştim işk bir baktım herkes kaçıyor benden shsjdjdjkfabi zaten hakkâri'nin bilinecek kadar neyi var ki :dd
yani affedersin g*t kadar yer. bi aşağı bi yukarı, bitti.
yalnız şu 10 senede gitmediğim tek il merkezidir aynı zamanda hâkkari :/
çukurca'ya, derecik'e, şemdinli'ye, yüksekova'ya birden fazla gittim, daha merkeze yolum düşmedi.
Haritada küçük yani…Gelmiştim doğru agshshd çok küçük ama napim… gözümden kaçmış
cane corso da ne la diye bi bakayım dedim de, teee benim bile burdan kaçasım geldi antony quinn :dddMerkezde bir numara yok zaten, yüksekova merkez bile daha büyük il merkezinden agsjdjjd cane corso’m vardı, kulağına dikiş atılması gerekti, y.ova merkeze o zaman inmiştim işk bir baktım herkes kaçıyor benden shsjdjdjkf
Denizlide elle yenen bi kebaplari vardi catal vermiyorlar.. yabanci oldugunu hissettirirsen bi sekilde aliyosun .DBu şehirlerin yarısını yöresel yemekler için ziyaret ettim..
Tavsiyeler için teşekkürler @Yağmur , Afyon'a uğradım aslında, işaretlememişim. Antalya dönüşünde uğrayıp lokum aldım.Denizlide elle yenen bi kebaplari vardi catal vermiyorlar.. yabanci oldugunu hissettirirsen bi sekilde aliyosun .D
Lezzetliydi tavsiye ederim.
Ordan afyona gec kaymakli lokumunu al, acsan ekmek arasi sucuk da olur
Kastamonuda banduma ye mutlaka..
Karabukten de safranli lokumunu al yine
Bartin merkezde bisi yok amasrada balik yiyebilirsin..
Hayirsever biri hangi sehirde nerde ne yenir adli bi konu mu acsa ki .D