Hangi Is Alanlarinda Calistiniz.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Grifikir senin marifetler on parmağıda geçmiş vallahi maşallah sana.

Ben ise Gıda sektörü olarak: Burger King , Simit Sarayı, Robert's Coffee
Mağazacılık olarak: Nike ve Herry mağazaları
Sağlık olarak: Bezmialem, Hacettepe ve Medicana Hastaneleri :p

15 yasinda cilek tarlalarinda tatillerde cilek topladim, domates, asperges konusunda uzmanliigm var .p ogrenciligimde mc donalds'ta burger satmisligim var. Sonra anaokul ogretmenliginden , Alman lottosuna insanlarin hayalleriyle oynadik ( cok gec fark ettim ) Pesinden kargo sirketinde bilgi islem tsg yardimciligi yaptim, inventory stok koordinatorlugunden, outbound supervizorlugune kadar geldim. Ayni zamanda kermeslerde manti satar, turlarda pamuk nine ve dedeleri gezdiriyorum. Yapmadigim is kalmadi .)

Iki güncük baloncuydum :D
Bir gün garson oldum
Ve tam 1 bucuk senedir firin/pastane de uzman saticiyim Elhamdüllilah :)

Yıllar önce İstanbul'a geldiğimde simit ve su sattım, ayakkabı boyacılığı yaptım, tekstil firmasında çalıştım. Şuan yaptığım iş nedeniyle aynı işi yapanları hem takdir ederim hemde saygı gösterir eski halime baktıkça o işleri yaptığım için şükrediyorum.

Telekomünikasyon ve reklam.

Hayatım boyunca tekstilden Baska bi sektörde çalışmadım. (Ne istikrarliyim)

Yıl galiba 2006 -2007 olması lazım stajyerlikten hey gidi hey.

Mavi Jeans te çalışmıştım: p

yeri geldi limon da sattım balık da Üniversite den sonra uzun süredir ağırlıklı inşaat ve dekorasyon üzerine çalışıyorum.

burger king'te çalışmıştım okula giderken. onun dışında mezun olduğum işi yaptım bir süre ve şuanda emlakçıyım.

Çocukluğumdan beri babamın yanında çalıştım boş vakitlerimde. Kuruyemiş dükkanı ve kahvehanemiz vardı.

5 yıldır da okuduğum iş olan Muhasebe işini yapıyorum.

Her türlü amelelik mevcut

Ne iş olsa yaparım.sen paradan haber ver hacı

20 yaş - 2 sene ayakkabı mağazasında eleman
23 yaş 6 ay terzi yanında tadilat : d

ve sonrası rayına oturdu.d

Kucukken simitci.

Sonra kisa sureli tesisatci

Sonra lisede muhasebeci bolumum geregi.

Lise sonrasi kisa zamanli elektronikci ve soforluk.

Bu sirada oto alim satimina basladik.

Suan serbest ve oto alim satimina devam

Yeni mezun sayılırım bu yüzden çalışmadım hiç bi ünideyken stajyer öğretmenlik yaptım o da çalışmaktan sayılmaz.

Saglık, Cafe Restaurant işletim ve isci , Sans oyunları bayii işletim , Magaza , Fabrika , Medya, Havayolu (Ulasım)

Reklamcıyım. Babamın şirketinde çalışıyorum. Başka işte çalışmadım.

Geri