Hangi Is Alanlarinda Calistiniz.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
2001 sonu hollandaya geldim 1,5 sene dil okuluna gittikten sonra ise basladim ilk ise baslamam 2003 te oldu Altyapi calismalari (hamallik),Yatlara kablo cekme,Et fabrikasi,firin,domates ve gul toplama isi,taninmis bir magzanin deposunda calistim,insaat sektoru,ambalajci,operator tavuk eti fabrikasi,operator baharat fabrikasi,yol yapimi isleri en son olarak 4 senedir yaptigim is : D Demiryollari altyapi isleri girmedigim is kalmamis:hi:

2010 - 2013 Beşiktaş Beyaz proje reklam ajansı / web tasarım

2013 - 2016 İlkim Reklam ajansı / web tasarım

Karete alanında sensei olarak çalışıyorum.

Şimdi sayacaklarım doğrudur babam sağolsun :D

elektrik, elektronik, asansör, alarm ve kamera sistemleri, pic programlama,plc programlama, fabrika makineleri programlama, paketleme makinesi imalatı, tornacılık, demir doğrama, elektrot kaynağı, gaz altı kaynağı, Tabela imalatı montajı, rekalmcılık, web tasarım, bilgisayar donanım, grafikerlik (işletme mezunu)

Tercümanlık bürosunda, avukat yanında, kafede çalıştım.

Is hayatina ilk adimimi bi vodafone bayisinde attim. Siyo da bendim, ofisboy da xd
Sonra yaklasik 5 yil hukuk sektorunde calistim.
Suanda kariyerimin zirvesindeyim; bizim evde ev kizi pozisyonunda calisiyorum xd

Deniz bu isten para kazaniyormusun yoksa hobi mi is alanina girmiyorsa konu disidir : Q

Geri