Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
Canon 1200 d
uv filtre
16 gb hafıza kartı
ekran koruyucu
çanta da var onu unutmuşum
1200 lira...
alayım mı

ya ben onu sormayı o an unuttum :s her şey tamam mı dedim evet dediler...hatta ben alıodum ama kredi kartıma bekle bekle bi türlü şifre gelmedi acelem olduğu için paket hazır dursun yarın gelirim dedim öyle çıktım
çanta da var...onu yazdım mı

Bu fiyatlarda arıyorsan fiyata göre oldukça iyi.
vizörden baktığında kadrajın %95 'ini görebiliyosun o biraz sıkıntı olablir

Ay bu konuyu bende takip edeyim hevesim geldi forumdaki fotoğraf canavarlarını görünce :tatlı:

kadrajın yüzde doksanbeşi???hmmm yarın alacağım lensi de içinde mi sorayım
yarın alacağım

bu tür full frame olmayan makinelerde yanında standart bi lens mutlaka verirler.
fiyatı bu kadar ucuz ve aksesuarlari da bu kadar cok olunca 18-55 mm oldugunu düşünüyorum.
başlangıç icin kaçırılmaz.
%95 i de dert erme cok %100 olan makine yok gibi bisey olanı da biz alamayız

bu tür full frame olmayan makinelerde yanında standart bi lens mutlaka verirler.
fiyatı bu kadar ucuz ve aksesuarlari da bu kadar cok olunca 18-55 mm oldugunu düşünüyorum.
aslında 1145 di benim kartıma 9 taksite fark koydu. ..başka kartla alabiliyodum o fiyata [emoji24] [emoji24]

Canon Eos 1100d + 18-55 Ve 75-300mm Lens Double Ki

çıkmaz sorular şöyle bir şey de var, bilginize.

Hocam muhtemelen 18-55tir dediğiniz gibi ama şöyle de bir sıkıntı var. Verdikleri hafıza kartı, UV filtre, çanta aşırı ama çok aşırı dandik oluyor. Standart body + 18-55 alımından şaşmamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü mesela şurada 1000 liraya düşmüş aynı makine. Ve emin olun verdiği aksesuarlar 200 lira etmez, şark kurnazlığı hep bunlar.

CANON EOS 1200D 18-55 DC KIT DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ - Teknosa

Not: Eğer 1200 lira verebiliyorum diyorsanız vazgeçin 1200D'den, 600D'den şaşmayın.

600D için en uygun fiyat: http://urun.n11.com/slr-fotograf-ma...e2UlH8APjmAGS7rYkeBrnZfUgCHfJNuLF0aAj2t8P8HAQ

Bunda da çanta var hem.

Arpes'in dedigi 600 d daha iyi. üstelik iso degeri 12800 diye biliyorum 60d'nin. bu da düşük ışıkta çok işine yarayacak.
+hd video cekim özelligi de var

Bak yanlışlıkla 60d yazdı içim eridi. salkdjkasl

60d ilk başladığım makinadır benim :D sırasıyla 7d ve şuan nikon d7100 :D

ben artık nikon diyorum ama illa canon almak istiyorsan 600D den şaşmıcaksın başlangıç için.

telefonun kamerasını kullansana niye bida para veriyon :D

ben artık nikon diyorum ama illa canon almak istiyorsan 600D den şaşmıcaksın başlangıç için.

Neden Nikon?
5 yıldır canon kullanıyorum ve hayatta nikon kullanmam diyorum, menüsü zor geliyor.
Nasıl başardın geçiş yapmayı

Nikon'u hiç beğenmiyorum ben ya. Kırmızı tonları ile pembeyi ayırt edemeyen bir teknolojisi var. Tozda, kumda, yağmurda direk olanaksız oluyor çekmek. 3100 ile sanırım 2 ay geçirdim, hiç memnun kalmadım.

Bu konu takibimde kalsın bende almayı planlıyorum bir tane fotoğraf makinesi.

Geri