Hangi Diziyle Büyüdün?

Konu sahibi son olarak 923 gün önce görüldü

Hangi Diziyle Büyüdün?

• Kullanılan toplam oy
    30
The bold and the beautiful. Brooke denilen bir kadin vardi, Ridge'de dahil olmak uzre adamin butun sulalesiyle yatip hepsinden cocugu olmustu. Sonra o cocuklar hem hem kardes hem amca oldu. Daha da fenasi kizinin kocasindan yani damadindan bile cocugu oldu. Pis ensestler :T:

En sonunda kaynını almadı mı o sarışın kadın adamda sarışındı hatta.. :d

Kıyafet tasarım şirketleri vardı ortak ne olduysa tüm olay orada oluyordu ne diziydi ya..

Bassie en Adriaan

Birgun Blerickte Kermis vardi, Bassie en Adriaan gelecek diye heyecanla gittim oraya sabahtan. Adam ( adam dedim ama adam degil bence serro'nun teki) geldi foto cektirmek istedik diye bize bagirip kovaladi:hih: gozumdeki bassie yerle bir oldu .p

Birgun Blerickte Kermis vardi, Bassie en Adriaan gelecek diye heyecanla gittim oraya sabahtan. Adam ( adam dedim ama adam degil bence serro'nun teki) geldi foto cektirmek istedik diye bize bagirip kovaladi:hih: gozumdeki bassie yerle bir oldu .p

Oyle mi etmis o ihtiyar. Vay terbiyesiz -.-

90lar da "goosebumps" izlemeden büyümüş bir nesil vardı , ismi pek hatırlanmayan ve kategorisi tam olarak "çocuk korku dizisi" olan ve orta okula giden bünyelerde , yatağın altına bakamama saplantısı yaratan dizidir , dizinin sonu herzaman kötü sonlar biter ve karanlık kazanırdı vay be hatırlayan çıkarmı ?

living-dummy.jpg

Rambling_Robot_01.jpg

51ALnfsskGL._SX342_BO1,204,203,200_.jpg

enhanced-buzz-9319-1382551214-26.jpg

6e90393b606a85ac65684be2e0d43ee7.jpg

5166R5T1DQL.jpg

Bonus intro
[YOUTUBE]gXiYpfR-cRE[/YOUTUBE]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The X-FİLES

Vardı bide fox mulder le ,dana scully diye kızıl saçlı bi abla , uzaylılarla ilgili bi olayın ucundan tutuyorlardı , ama her bölüm sonunda sonuca ulaşıcakken uyuyup kalıolardı , yada bayılıyorlardı , e tabi kovaladıkları şeyde kaçıyordu..

The-X-Files-T-1920x1080_v2.jpg

1427284302291.cached.jpg

xfiles.png

[YOUTUBE]rbBX6aEzEz8[/YOUTUBE]​

------------------------------------------------------------------------

Birde "Ziyaretçiler" diye bir dizi vardı 90 larda faye grant için , korksamda izlemekten kendimi alamadığım dizi , şimdilerde o bölümleri tekrardan topluyorum , kolları sıvadım , bununda konusu uzaylılar ilgili i yanlız bu uzaylılar kertenkele "reptile" tarzı erifler (trt de oynardı ozamanlar vay be)

Jean Badler ahhh ahhh
8a1f0c40f43b2b66ce821b274ccacaed.jpg

bu meşhur içinden uzaylı çıkma mizanseni "alien" a selamlar
maxresdefault.jpg

Visitors.jpg

[YOUTUBE]LQoSCEMzJYE[/YOUTUBE]

daha bir sürü varda zamanım kalmadı işe dönmem lazım​

Çılgın Bediş ve Sıdıkayı severdim.

Çılgın Bediş, Sıdıka, Bir Demet Tiyatro, Çiçek Taksi.
Bonus: 7 Numara, Çocuklar Duymasın, Ayrılsak da Beraberiz.

pazarların vazgeçilmezi kovboy filmleri hala bir dizi izleme kabileyetinde değilim hala pzar günleri yayınlanan kovboy filimlerini takip ediyorumizleyen kitlesi çokki yayınlamaya devam ediyorlar yalnız değilim

90'lı yılların en sevilen dizisi bizimkiler, ardından tatlı kaçıklar, sıdıka, çiçek taksi çocukluğumuz bunlarla geçti. :)

Bücür cadi, sihirli annem, selana [emoji14] skzksk

@zifir klasik baba adayısın o zaman -.- her pazar kahvaltıda bizde de izlenirdi.

Çılgın bediş

Tatlı Kaçıklar, Çılgın Bediş, Sıdıka
icon20.gif
, Bir Demet Tiyatro, Mahallenin Muhtarları, Süper Baba, Bizimkiler, Baskül Ailesi, Kaygısızlar..

Hepsi güzel dizilerdi, denk geldikçe severek izledim.. :)

Geri