Hangi Diziyle Büyüdün?

Konu sahibi son olarak 923 gün önce görüldü

Hangi Diziyle Büyüdün?

• Kullanılan toplam oy
    30
Sıdıka dizisinin en güzel repliği aklımda kalmış."Kız Sıdıka nereye Kanatlı k....k" O da güzeldi be!

Çılgın bediş, ruhsar, çiçek taksi
Diğerlerini çok çok az hatırlıyorum ^^

Çılgın Bediş, Sıdıka, Süper Baba, Bizimkiler, Bir Demet Tiyatro, Baskül Ailesi :sırıt:

Süper baba , charlie, asmalı konak, kurtlar vadisi, yaprak dökümü...

liseliler bilmez
[YOUTUBE]agZ0qQ8lYDk[/YOUTUBE]

Mülkiyeliler bilmez

267281dc3e516b13fa0e8c65ca8b30bb.jpg

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Super baba mahllenin muhtarlari ruhsar bizimkilerle

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şeyi hatırlıyor musunuz ya çok kolpaydı ama ben küçüktüm tamam mı izletiyordu kendini. :u3: Hani Reha Yeprem ile Hülya Avşar oynuyordu. Bunlar iki rakip gazeteciydi sanırım. Kirli Çamaşırlar diye bir program sunuyorlardı, olayları ortaya çıkarıyorlardı. Öztürk Serengil bile oynuyordu, mafya babasıydı sanırım. Dizinin adını unuttum, bakmaya üşendim, bakınca editlerim.

Hey gidi ya

Şeyi hatırlıyor musunuz ya çok kolpaydı ama ben küçüktüm tamam mı izletiyordu kendini. :u3: Hani Reha Yeprem ile Hülya Avşar oynuyordu. Bunlar iki rakip gazeteciydi sanırım. Kirli Çamaşırlar diye bir program sunuyorlardı, olayları ortaya çıkarıyorlardı. Öztürk Serengil bile oynuyordu, mafya babasıydı sanırım. Dizinin adını unuttum, bakmaya üşendim, bakınca editlerim.

Hey gidi ya

"Süper yıldız ", onlar gerçektende aşk yaşadı zaten .d

batarken güneş ardindan tepelerin
geldi veda zamani teletabilerin

The bold and the beautiful. Brooke denilen bir kadin vardi, Ridge'de dahil olmak uzre adamin butun sulalesiyle yatip hepsinden cocugu olmustu. Sonra o cocuklar hem hem kardes hem amca oldu. Daha da fenasi kizinin kocasindan yani damadindan bile cocugu oldu. Pis ensestler :T:

Çılgın Bediş tekrar tekrar izlerdim
ruhsar vs
baktımda şimdi şaçma dizilermiş :D

Geri