Hangi Burç Nasıl Bir Stalker

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
kanki ben boğa burcuyum benim damarımin etrafında gezinilmez.
çok çok çok zor sinirlenen ama sinirlenince durulmayan biriyim o yüzden pek tavsiye edilmez o insanlara damarıma basmak.
ya işte kendini bilmez dolu ortalık. : ) zamanında had bildirmek gerekirken taviz verirsen balık burcu oluyorsun öteki türlü boğa ahaha

ya işte kendini bilmez dolu ortalık. : ) zamanında had bildirmek gerekirken taviz verirsen balık burcu oluyorsun öteki türlü boğa ahaha
eninde sonunda kaygı bozukluğu ve anksiyete ile uğraşıyorsun dert etme nsms

Başak:

Yetişkin bir Başak insanı, bir gün içinde binlerce detay içinde kaybolabilir. Bu detaycılığını ve titizliğini stalk konusunda da ustaca sergileyecektir ve bu nedenle onun sizi stalkladığına dair asla iz bulamayacaksınızdır. Başak burçları stalk başarısı konusunda ilk sıralarda yer alabilir.
Stalk ne demek arslan diyor başak diyor ağustosa

Aslan: ne diyor bu tercüme edin niye kimseyi takip etmiyor edince ne oluyor saklambaç mi oynuyor gizli gizli takip mi ediyor

Bir Aslan burcu kişisiyle tanıştığınızda anlayacaksınız ki, Aslan burcunun belirgin duygusu gururdur. Bu nedenle başkalarını takip etmek, izlemek gibi şeyler onların gururunu çok incitir. Böylece yakalanmamak adına her türlü şeyi yaparlar. Fakat zaman zaman vurdumduymazlıkları onları ele verebilir. Bu da onları sadece kısa bir süre stalk’tan uzak tutar. Asla pes et

@Süreyya hanımcığım sizin burcunuz nedir, bu arada şarkı içinde teşekkürler.
Ben iyi stalk yaparım ya, benim burç ne durumda bakayım bakayım beceriksiz balığa.

@Süreyya hanımcığım sizin burcunuz nedir, bu arada şarkı içinde teşekkürler.
Ben iyi stalk yaparım ya, benim burç ne durumda bakayım bakayım beceriksiz balığa.
Senin iyi bir sıtolkır oldugunu biliyorum Runciğim.d Kulagima geldi.Hatta sasirmistim.

Balik ben.

Geri