Hangi Burç Nasıl Bir Stalker

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Koç:

Koç burcu kişilerinin en belirgin özelliği inatçılıklarıdır. Bu öyle bir inattır ki kendi iç sesleriyle bile çoğu zaman inatlaşabilirler. Bu da onları kendileriyle savaşan bir stalker yapar. Sıklıkla içten içe “yeni fotoğraf paylaştı mı acaba? Sevgilisi ile devam ediyor mu ki?” gibi sorularla boğuşup “hayır hayır sana ne!” gibi bir inatlaşma içinde görebilirsiniz Koç burcunu.
@Kimbuhatunyahu? kanka inat diyordun bi ara :D

hiç başarılı erkek stalker görmedim / duymadım. ama storylerimi izleyip izlememiş gibi gösterebilen birini yakalamıştım engelle / kaldır yaparak başarıyormuş .

sanırım boğaydı o da

hiç başarılı erkek stalker görmedim / duymadım. ama storylerimi izleyip izlememiş gibi gösterebilen birini yakalamıştım engelle / kaldır yaparak başarıyormuş .

sanırım boğaydı o da
Baktıktan sonra mı engelliyomuş skljsklj

sanırım boğaydı o da
jskskks kardeşim ovunmeyeyim ama aylarca takip edip bir kere bile yakalanmasdigim insanlar var ve evet boğayım

jskskks kardeşim ovunmeyeyim ama aylarca takip edip bir kere bile yakalanmasdigim insanlar var ve evet boğayım
kanka ben yanlışlıkla yapmış gibi 8 sene öncesi fotosuna layk atıyorum. lovelanıyor dayanamayıp mesaj atıyor ahah

bakıp engelliyor aynen

mesela kitli hesaplara girmeyi o öğretmişti bana o site sayesinde yine story ve öne çıkanları izleyip iz bırakmadan kayboluyormuş
Ay hangi siteee o
Ben de bir tane siteden bakmıştım ex nextlere sjljs

kanka ben yanlışlıkla yapmış gibi 8 sene öncesi fotosuna layk atıyorum. lovelanıyor dayanamayıp mesaj atıyor ahah
ahaha ihtiyac duymadım hiç bir tarz taktiklere, çünkü konusmak istersem açık açık yazıyorum ancak bazen takip edip bilgi almam gereken insanlar ölüyor onlarda taktik lazım.
sadeve sosyal medya değil yani.

Ay hangi siteee o
Ben de bir tane siteden bakmıştım ex nextlere sjljs
webpostegro ile bakabiliyorsunuz ama ana hesapla giriş yapmanız gerekiyor fake hesap kabul etmiyor takipçi yüksekse fake ile de giriş yapabilirsin

gir bak ve hemen şifreni değiştir xd sabah uyanınca 6000 hesabı takip ediyor olmak istemezsin

ben stalk yapınca ya istek atıyom ya beğeniyom ya da kalp falan gönderiyom. skjdks wp’tan aramışlığımda var xd

ahaha ihtiyac duymadım hiç bir tarz taktiklere, çünkü konusmak istersem açık açık yazıyorum ancak bazen takip edip bilgi almam gereken insanlar ölüyor onlarda taktik lazım.
sadeve sosyal medya değil yani.
yazamayacaklarımız var altı ve üstü kırmızı çizgili :/ gerçek hayatta görsem konuşurum , sosyal medya hesabına kimin girebildiğini bilmedikten sonra zor biraz ahahah

yazamayacaklarımız var altı ve üstü kırmızı çizgili :/ gerçek hayatta görsem konuşurum , sosyal medya hesabına kimin girebildiğini bilmedikten sonra zor biraz ahahah
kanki ben öylelerini takip etmiyorum o konuda netim.
bazı eski arkadaşlarım var edersem onları ediyorum

keşke o kadar kararlı olabilsem ahaha merak yok mu şu merak...
abi ben bir evreden sonra soğudugum için kolay oluyor.
böyle icim içimi yiyen zamanlarda özellikle kimsenin adresini bulmuyorum bakmadan duramam diye jsmsm

abi ben bir evreden sonra soğudugum için kolay oluyor.
böyle icim içimi yiyen zamanlarda özellikle kimsenin adresini bulmuyorum bakmadan duramam diye jsmsm
soğumak benim gezegenimde yok abi maalesef. aşk konularında 6 yaşında çocuk benden mantıklı davranır büyük ihtimal.

azıcık iradeli olabilsem keşke sizin gibi

soğumak benim gezegenimde yok abi maalesef. aşk konularında 6 yaşında çocuk benden mantıklı davranır büyük ihtimal.

azıcık iradeli olabilsem keşke sizin gibi
boğalar için zor unutur derler ama çok böyle canına dokunan bir şey yapınca tanımıyorlar kimseyi.
o konuda çok şanslıyım

boğalar için zor unutur derler ama çok böyle canına dokunan bir şey yapınca tanımıyorlar kimseyi.
o konuda çok şanslıyım
elbet damarına basanı unutursun ama damarının etrafında gezinenler çok tehlike bro be ahah umarım hep böyle devam edersin

elbet damarına basanı unutursun ama damarının etrafında gezinenler çok tehlike bro be ahah umarım hep böyle devam edersin
kanki ben boğa burcuyum benim damarımin etrafında gezinilmez.
çok çok çok zor sinirlenen ama sinirlenince durulmayan biriyim o yüzden pek tavsiye edilmez o insanlara damarıma basmak.

Geri