Hangi burç çeyizinde neyi eksik etmemeli?

Konu sahibi son olarak 711 gün önce görüldü
To2ZgY.jpg

.ddd

Kocişimle hayalimdeki evlilik fotoğrafları diye bir konu olsa güzel olurmuş dbdjjskaka.
Help yazısına bayıldım, adaya düşmüşler sanki eşini kurtarmak için kumlara help yazmış adamcağız ay çok romantik. .d

Dırnaklarıynan kazıyarak gelmiş o duruma bak gör görrr.dddd. Tabiii kocişinle bahamalarda ananaslı şemsiyeli kokteylleri yudumlarken biz öksüz biz yetim.dd

Burcumun evlilik hazırlığına ithafen; "herkes çeyiz düzerken ben kitap düzüyorum" diye bir yazıya rastlamıştım. Çok da hoşuma gitmişti. :)
Sonra düşündüm hiç çeyizim olmadığını. Sanırım minimal olması kanısında olduğum ve fikrimin hiç değişmediği ender konulardan birisi de çeyiz. Yığınla hazırlığa, gösterişe hiç ama hiç gerek yok.

Dırnaklarıynan kazıyarak gelmiş o duruma bak gör görrr.dddd. Tabiii kocişinle bahamalarda ananaslı şemsiyeli kokteylleri yudumlarken biz öksüz biz yetim.dd
Boşuna mı profil fotoğrafımı gözlüklü cool bir ananas yaptım sanıyorsun. .d Bahama vatandaşı olan bir bey arıyorum, ona gizli mesaj içerikli bir fotoğraf bu ajhshsja.
Kocişimle ilk hayalim birlikte ananas yemek!

Boşuna mı profil fotoğrafımı gözlüklü cool bir ananas yaptım sanıyorsun. .d Bahama vatandaşı olan bir bey arıyorum, ona gizli mesaj içerikli bir fotoğraf bu ajhshsja.
Kocişimle ilk hayalim birlikte ananas yemek!
Ya termo düdüklü tencere. Evin demirbaşı.ddd

Ya termo düdüklü tencere. Evin demirbaşı.ddd
Hiç düdüklü tencere kullanmadığım biliyor musun? .d Aşçılık okudum ama düdüklü tencere nasıl kullanılır bilmem. Okulda göstermediler bunu bizi. .d Yazıklar olsun bu eğitim sistemine. .d
Fiyatına baktım şimdi 550 liraya gördüm bir tane. Çok pahalı olmasa alırdım çeyizime, kocişkom beni kızdırırsa düdüklü tencereyi patlatmakla tehdit ederdim sjdjsksmma. .d

20201201_165725.jpg

@Hüma bu düdüklü beş dakika içinde beşiktaş yapıyor. :D 10 dakika önce mercimekk çorbası koydum sonuç mikemmell oldu.d

Geri