Hangi burç çeyizinde neyi eksik etmemeli?

Konu sahibi son olarak 710 gün önce görüldü

Burcunuz sadece ilişkilerinizi değil düğün alışverişinizi de etkiliyor. Öyle ki çeyizinizde neler olacağına bile burçlar karar veriyor. İşte burçlar ve çeyizinde eksik olmaması gereken şeyler…

Koç burcu: Rahatlığına düşkün olan Koçlar, çeyizinde eşofmanı eksik etmemeli.

Boğa burcu: Uykucu Boğaların çeyizinde mutlaka uyku seti olmalı.

İkizler burcu: Akıl ve mantığı öne çıkaran İkizlerin çeyizinde
romantik kitaplar yer almalıdır.

Aslan burcu: Ev işleriyle fazla arası olmayan Aslanların çeyizinde tost makinesi olmalıdır. Çünkü yemek pişirmek ve sofralar hazırlamak pek onlara göre değildir.

Başak burcu: Mutfakta oldukça fazla zaman geçiren Başaklar, çeyizlerinde fincan takımında bulundurmalıdır.

Terazi burcu: Teraziler yeni moda olan takıları almayı sever. Aldıkları takıları içine koyacağı takı kutusu çeyiz için ideal bir parçadır.

Akrep burcu: Şık olmaya önem veren Akrepler, çeyizinde yeni ve şık iç çamaşırları bulundurmalıdır.

Oğlak burcu: Her alanda fonksiyonel ve işlevsel olmayı gözeten Oğlaklar, çeyizinde havlu seti bulundurmalıdır.

Kova burcu: Klasik tarzın temsilcisi olan Kovalar, çeyizinde tablo bulundurabilir. Böylece evliliğin ilk gününden itibaren ortama istedikleri klasik havayı kazandırabilirler.

Balık burcu: Rahatlığı ve huzuru arayan balıklar, çeyizinde köşe lambası bulundurarak düğün hazırlıklarını tamamlayabilir.

Yay burcu: Ev dekorasyonunda detaylara önem veren Yaylar, çeyizinde şık vazolar bulundurabilirler.

Yengeç burcu: Romantik Yengeçlerin çeyizinde aile temalı çerçeveler olmalıdır.

Köşe lambasi mi?

@PapatyA su kova burcundaki odanin fotosunu nereden aldin?
Koltuga ve kahve masasina bayildim :D Ben onlardan alayim .p

@Melodram tost makinesi için marka verir misin? Ayıp etmişim bulundurmadığım için.ddd

@Melodram tost makinesi için marka verir misin? Ayıp etmişim bulundurmadığım için.ddd
tost makinesi çok önemlidir morsalkım hanım nasıl ihmal edersiniz ama hangisi iyidir bilemiyorum... :D
ben bu ara dışı tatlı şeylere yöneliyorum ama uzaktan tabii.
boğa burcu olarak uyku setim olsun gerisi boşmuş sdjhsjhs, peki... taş yiyek...

Sırf marka diye alıcam tüm ürünleri koyucam sıraya benim neyim eksik ya.ddd Arada godoman olmak benimde hakkım.ddd

Dyson süpürge iyi diyorlar.ddd

Sırf marka diye alıcam tüm ürünleri koyucam sıraya benim neyim eksik ya.ddd Arada godoman olmak benimde hakkım.ddd

Dyson süpürge iyi diyorlar.ddd
Dysonlar güzel de fiyatına bakmaya korkmuştum ben... iyi reklam yaptılar tabii bu sosyal medya tayfayla, al tabii al hakkın...
Vestel mix go al bi de, at işine her şeyi karışsın ister iç ister ye... mis gibi :D

Arçelik çaycı gurme aldım mı iş biter.:D

Alamanyalardan gelen çantalı kaşık çatal takımı olmazsa olmaz.dd

Kova burcu: Klasik tarzın temsilcisi olan Kovalar, çeyizinde tablo bulundurabilir. Böylece evliliğin ilk gününden itibaren ortama istedikleri klasik havayı kazandırabilirler.

Ben evimin salonunu kocişimle çektirdiğim böyle bir fotoğrafı tablo yaptırıp astıracağım.

images (1).jpegvzvz (1).jpg

Gözümde canlandın hemde birisi ile birlikte ah hayallerim ahahahahahaha. Bence biz bunları yapalım ve albüme koyalım. .d Çocuklara gösteririz jshsjdjaa.

Ahahhahah nede yakışırız o şahıs ile ♡

Canım çocuklarımız shhdhdhdhhd

Geri