Hamburgerciliğin Hindistan sokak lezzetlerine dönüşmesi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Abicim hamburger dediğin ekmek arası köftedir. Lezzet katacam diye domates marul da koydunuz anladık da yok eritilmiş peynir, turşu karamelize soğan falan derken.. yemek için ağzına sığdırmaya çalışsan içindekiler bulamaç gibi bişe oluyor. Basıyor bir de barbeküyü acı sosu ranchi.. vallahi ne yiyorsun neyin tadını alıyorsunuz anlamıyorum.

"Sipariş verirken malzeme eksilt ya da düz hamburger söyle" şeklinde öneride bulunan olursa söverim. Derdim bu mu?

et kötü olunca böyle oluyor klaymeks hocam.
tatlandırma hileleri arıyorlar.

Rekabet ortamında, ana ürün grubu hamburger olan markalar, pişirme şekli ve ilave malzeme / sos çeşitleri ile ürün gruplarını çeşitlendirmeye çalışıyorlar. Aynı durum tavuk ve pizza üzerine hizmet veren markalarda da geçerlidir. Tek çeşit hamburger satıp da müşteri çekmesi mümkün olmayacağı için bu çeşitlendirmede kendi adıma bir tuhaflık görmüyorum.

KFC gibi markalar, tavuk üzerine farklı lezzetler sunarken, hamburger üzerine faaliyet gösterenler de tabii ki farklı hamburger çeşidi sunmak durumundalar.

Hamburger ekmeğinin bile çeşitleri var.
  • İntegral Ekmek ( Tam buğday hamburger ekmeği )
  • Gurme Hamburger Ekmeği
  • Susamlı (Sesame seed) Hamburger Ekmeği
  • Cheddar Ekmeği
  • Onion Ekmeği
  • Briyoş (Brioche) Hamburger Ekmeği
  • Glutensiz Hamburger Ekmeği
  • Glutenli Hamburger Ekmeği
  • Renkli Hamburger Ekmeği
  • Siyah Hamburger Ekmeği
  • Kepekli Ekmek
  • Vegan Hamburger Ekmeği
  • Ekşi Mayalı Hamburger Ekmekleri
  • Kuru Mayalı Hamburger Ekmekleri
Kaynak

geçenlerde pahalı bi steakhause'da gözüme kestirdiğim hamburgeri sipariş ettim. 5 katlı apartman geldi. ağzıma sığdıramadım. ara katları çıkarıp öyle yedim

Abi siz Kastamonu’da ekmek arası köfteye hamburger diyor olabilirsiniz ama hamburgeri ekmek arası köfteden ayıran o şikayetçi olduğun etmenlerdir. Sulu yemekler dahil çoğu yemeği ve hamburgeri lezzetli kılan şey hamburger özelinde sosları, peyniri, marulu, domatesi ve hatta ekmeğidir, etinin sululuğudur.

Tarif ettiğin ve yemek istediğin hamburgeri et ekmek diyerek mc ya da burgerdan yiyebilirsin. Gerçek hamburger satan yerlerde bu şikayetini dile getirirsen s. git köfte ekmek ye diyerek seni tartaklayabilirler

hamburger içi peynir yiyen köylüdür... ama karamelize soğan yakışıyor hocam, o kadar da şeyyapmayalım... ayrıca sos olarak da içine sadece hardal eklerim. ketçap, mayonez, ranch eklenmez. patso mu bu..........

Hocam yediğine içtiğine dikkat etmen lazım sen marulu domatesi ye yeter

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hatay usulü dürüm sosa batırılıp Çedar şelalesinde yıkanmadığı müddetçe bence ortada pek bir sorun yok.

Son zamanlarda fabrikasyon et ile butik hamburgercilik yapan epey işletme var ama denediklerimin kayda değer kısmı felaket. J'ye dahi gitmiyorum. Gerçi hakkını yemeyeyim, hiçbir beklentim olmadan gidip sonrasında bağımlısı olduğum Mic Mac var. Birilerinin yolu oraya düşer mi bilmiyorum ama Deposit Outlet'in dış alanında smash burger yapan minik bir burgerci.

Arkadaşlar ben size kendimi ifade etmekte zorlanıyorum.

Niye hamburger çeşidi var mı dedim. Neymiş ekmeği bile dokuz çeşit olurmuş. Neymiş Kastamonuda hamburger mi varmış.

Abicim ablacım. Ben diyorum ki, fantazi olsun çeşni olsun diye dükkanda ne bulursa içine tepiyor adamlar. Sonuçta ısırılarak yenen bişey bu. Sen bunları sanat eseri gibi siralasan da içinde bu kadar malzeme kusmuk oluyo başka bişey olmuyo dedim. Asabimi bozmayın benim. Tansiyonumu yükseltmeyin.

Hamburger zaten Hint yemeği. Amerika'ya göç etmiş Hintliler icat etmiş. Hint yemeği sevmeyen, Hint dizisi izlemeyen yemesin.

Ben hep Ketçap'ı, Hardalı üzerime dökerim ve bir de çıkmaz o leke. En iyisi bizim Dürümümüz.

İsmail yine hikaye mi yaziyorsun

İsmail ayaklarıyla kıyma yoğuran Hintli dedeyi seyrediyor galiba.
ben de onu izliyorum abi

Hindistan başlık olarak geçtiğinde aklıma gelen o videolar

Fantaziyi evde ara nokta kom

agziniza sigsin diye ekmegi kofteyi kuculttuler
bir seyi de sikayet etmeyin yerli yerinde kalsin

Geri