Açıkçası ne olduğunu bilmiyorum. Bu şekilde birkaç video ile üst üste karşılaşınca ben de şaşırdım.Video da,Her iki tarafi da itidalli olmaya ve barisa davet ediyor.Saldiri durmazsa,petrol vermeyecegiz vb. bir soylem yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açıkçası ne olduğunu bilmiyorum. Bu şekilde birkaç video ile üst üste karşılaşınca ben de şaşırdım.Video da,Her iki tarafi da itidalli olmaya ve barisa davet ediyor.Saldiri durmazsa,petrol vermeyecegiz vb. bir soylem yok.
Açıkçası ne olduğunu bilmiyorum. Bu şekilde birkaç video ile üst üste karşılaşınca ben de şaşırdım.
www.instagram.com
muhteşem bir 32.gün belgeseli bırakalım buraya. youtube kanalında birkaç bölüm daha var.
Geçmişte vardı. Fhkc Marksist bir örgüttü. Dinsel söylemlerin bir ağırlığı yoktu(videoda geçen kısa bir zaman dilimini saymazsak). Siyasi meşruiyetini herhangi bir mescidden, şurdan burdan değil, davasına bakışında alıyordu. Güçlü olduğu dönemde 67 savaşı dahil hiçbirinde dinsel jargon tonlamayı belirlemiyordu. İşgale karşı bir başkaldırı vardı. Milliyetçilik yaygındı. Bağlantısızlar hareketinin öncüsü olan Nasırcılığın etkisi de büyüktü. Zaten bu seküler kısmı budayan esas olarak Filistin’de israil destekli cihatçılardı.Filistin in sekularist bir tutumu olmadi hic sevgili No Pasaran.
Israil de, onlarin haklarini islami şeriat belirliyor biliyor musun?
Yani, Israil topraklarinda yasayan araplara,kendi şeri hukumlerini dayatmiyor.
Sol bas kaldiri, antidin tutumu ile tutunamadi sevgili No Pasaran.O yüzden seküler olabilme ihtimalleri 0 di.Geçmişte vardı. Fhkc Marksist bir örgüttü. Dinsel söylemlerin bir ağırlığı yoktu(videoda geçen kısa bir zaman dilimini saymazsak). Siyasi meşruiyetini herhangi bir mescidden, şurdan burdan değil, davasına bakışında alıyordu. Güçlü olduğu dönemde 67 savaşı dahil hiçbirinde dinsel jargon tonlamayı belirlemiyordu. İşgale karşı bir başkaldırı vardı. Milliyetçilik yaygındı. Bağlantısızlar hareketinin öncüsü olan Nasırcılığın etkisi de büyüktü. Zaten bu seküler kısmı budayan esas olarak Filistin’de israil destekli cihatçılardı.
İsrail’in kendisi bir şeriat devletidir. Bu de facto bir yapı. Varoluşu, kuruluşu, şu anki işgal politikasının motivasyonunu bile kendi dini metinlerinden alıyor sevgili Süreyya.