Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Vah benim kucugum.... gozyaslariniz israile mezar olur insallah...

Mrt ve türevleri düz kafa, Hamas'ı kim eleştirse Filistin karşıtı ve İsrail destekcisi oluyor. Beyinleri küçük olduğu için az kapazite ile çalışıyor ve doğru anlamıyorlar yazılanları.
Birilerine küçük beyinli olduğunu anlatmaya çalışırken bile küçük beyinli olmanın nasıl bir şey olduğunu göstermişsin Tebrik ederim hahaha.

Aşağılık batı ve onların rezil operasyon hesaplarından biri ve onun rezil kepaze paylaşımı. Bunlar gerçekten dünyanın kanseri, dünyadaki kötülüğün tek müsebbibi.

Hamas ile İşid ile Taliban ile Hizbullah ile mücadele etmek yerine bunları besleyip masum çoluk çocuğun, yaşlının, engelli insanların kanlarının dökülmesine, soylarının kurumasına sebep oluyorlar. Yahudi mazlumu da Müslüman'ı da çingeneyi de onu da bunu da aynı silahlar, aynı taraflar, aynı insanlar vuruyor ve o silah tutanın sırtını sıvazlayanlar da o silahlardan daha tehlikeli, daha da ölümcül olan algıyı yönetiyor. Rezil kepaze, aşağılık bir düzen.

2. Defa aynı yeri vuruyor. Hala israil yapmadı diyebiliyorlar

Aşağılık batı ve onların rezil operasyon hesaplarından biri ve onun rezil kepaze paylaşımı. Bunlar gerçekten dünyanın kanseri, dünyadaki kötülüğün tek müsebbibi.

Hamas ile İşid ile Taliban ile Hizbullah ile mücadele etmek yerine bunları besleyip masum çoluk çocuğun, yaşlının, engelli insanların kanlarının dökülmesine, soylarının kurumasına sebep oluyorlar. Yahudi mazlumu da Müslüman'ı da çingeneyi de onu da bunu da aynı silahlar, aynı taraflar, aynı insanlar vuruyor ve o silah tutanın sırtını sıvazlayanlar da o silahlardan daha tehlikeli, daha da ölümcül olan algıyı yönetiyor. Rezil kepaze, aşağılık bir düzen.

katliam ya da soykırım diyemeyen ılık g*tlüler de 'savaş suçu' diyor.

Papua Yeni Gine’de kabile şefi osursa CHP’den bilecek guru şurda politika yapınca gülerken ağlıyor, ağladıkça gülüyorum.

katliam ya da soykırım diyemeyen ılık g*tlüler de 'savaş suçu' diyor.
Hastane bombardımanından sonra NY Times. Ekran resmini netten aldım. Haber İsrail saldırısından bir anda faili belirsiz bir patlamaya evrilmiş. Batı operasyon elemanları iyi bilir bu failsizleştirme yollarını. Hem merak hem de iş vs. hususlardan ötürü NY Times gibi birkaç yayın organını takip ediyorum. Olayların etrafından dolaşmak veya o olayı olmadığı bir şekliyle lanse etmek noktasında bu adamlardan daha iyisi yok ve muhtemelen de gelmeyecek.

1.jpeg

Hastane bombardımanından sonra NY Times. Ekran resmini netten aldım. Haber İsrail saldırısından bir anda faili belirsiz bir patlamaya evrilmiş. Batı operasyon elemanları iyi bilir bu failsizleştirme yollarını. Hem merak hem de iş vs. hususlardan ötürü NY Times gibi birkaç yayın organını takip ediyorum. Olayların etrafından dolaşmak veya o olayı olmadığı bir şekliyle lanse etmek noktasında bu adamlardan daha iyi yok ve muhtemelen de gelmeyecek.

Ekli dosyayı görüntüle 87935
bu vb durumlarda habercilik adı altında yaptıkları her zaman algı operasyonu olmuştur. rüzgarı tersine estirmesini çok iyi biliyorlar. batı medyası tam bir bok çukurudur; bu hep böyle olmuştur.

Ev yapımı roketlerle bir devlete saldırmaya çalışınca kendi vatandaşlarını katlediyorsun. İsrail nokta atışı füzenin nereden ve kim tarafından ateşlendiğini açıkladı. İki türlü de yazık oldu, Filistinlilerin kendilerine yaptığı en büyük kötülük Hamas

filistin gazze agliyor biraz haberlere bakim hirsiz israil kan icinde bogulasin
bu bir savas deyil bu soykirim
buna destek verenlerde bogum bogum bogulsun

Geri