Halkımız sert erkeklerden hoşlanıyor!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu zeki müren'i de sevmesiyle çelişmez, çünkü zeki müren de sert erkeklerden hoşlanıyordu. mirasını da onların kurumuna, orduya bıraktı zaten. ordunun halktan oldum olası göregeldiği teveccüh de bundan olabilir evet; halkımız sert erkeklerden hoşlanıyor...

yok, rüyamda görmedim. bir saat uyku uyudum zaten, ne rüyası.

malum dün israil başbakanıyla görüştü. takip ettiğim kadarıyla mavi marmaracılar baya rahatsız olmuştu. ki o dönem israille ölümlere karşın tazminatlarla ilgili sıkıntılar yaşanmıştı içeriğini hatırlamıyorum, bakmadım..

erdogan'ın "gazze'ye giderken bana mı sordunuz" gibi, "a. koduklarım" diye devam edecekmiş hissi veren bir çemkirme yerine "öyle diyorsunuz ama bakın uluslararası dengeler ve bir ülke yönetmenin sorumluluğu benim bir sivil toplumcu gibi tavır almama engel oluşturuyor. siz kendinizce haklısınız, ama ben de kendimce" dese olmaz mıydı diye düşünüyordum, oradan doğdu. cevabım; öyle konuşsa, ancak bay kemal kadar oy alabilirdi.

bknz; (google, deveye diken)

Hep oyleydi ki

Ekşi sözlükte yazdığım bi entry yüzünden gay biri yazmıştı sert erkeklerden hoşlanırım diye. Hetero olduğuma ikna edene kadar karnıma kramplar girdi.

Yani?
Icerigi degerlendirecek olur isek,halkimizin er kisi tarafinin cogunlugu gay mi oluyor simdi?.ddd

Az once hilale yazarken begenilerimden yola cikarak ben de olgun ve hirsli ve asabi ve guclu erkeklerden hoslandigimi farkettim.. artik calismalarimi bu yonde devam ettiricegim.. bunu bu yasimda farketmem hos oldu.

yalnız biz erkeklerin bu "sert erkek makbuldür" olayını iyi analiz etmemiz gerekiyor. sertlerden hoşlanılıyor diye sertlik adı altında saçma sapan şeyler yapabiliyoruz. bunun adına sert değil de kendine güvenen, ne istediğini bilen, tuttuğunu koparan, aldığı risklerin sonucuna hazırlıklı, aynı zamanda yüreği sevgi dolu, şefkatli, yardım sever, doğaya, hayvanlara duyarlı ve olmazsa olmaz hümanist dememiz gerekiyor.
yoksa biz erkekler birlikte olduğumuz insanı kısıtlayıp, göz açtırmayıp, saçma sapan bi şekilde sahipenebiliyoruz. bunun adına da erkeklik diyoruz.

yani demem o ki kadınlar sert erkek tanımını iyi yapsın, böyle olmamızın suçlusu biraz da kendileri. talep ettikleri şeyin ne olduğunu bilsinler

sizin anladığınız sertle benimki bir değildir muhtemelen. aslında çoğumuzun sert anlayışının altında kabalık, yok sayma, şiddet gibi şeyler yatmıyordur ama karşımıza böyleleri çıktıkça aradığımız kararlı, güçlü, kendini bilen ve gerektiğinde tavrını net koyabilen sert erkek tavrı yok oluyor. hoşlanmıyorsunuz uydurmayın...

halk olarak bakamadım bi an. halk ağzına sıçanı sever. evet.

Halkımız sert erkeklerden hoşlanıyor diye cümle mi olur.

Demek istenen toplumumuzdaki kadınların sert erkek sevmesi mi, yoksa toplumda sert erkekliğin makbul sayılması mı yoksa toplumun gay olup sertliğe hayranlığı mı...

Erdoğan'ın sağa sola hayt huyt bağırması ile mesele, o başka bişey. Zavallılıktan o.

Sanıyorum ki ilkel dürtüler bunu emreder. Akıl ne kadar gelişirse insan yolunu, yaşamını o kadar geliştirir. Yönetim şekli olarak aristokrasiyi benimsiyorum.

1. Top 10 Countries with the Highest Average IQ - Ulster Institute 2019:*

1. Japan - 106.49
    2. Taiwan - 106.47
    3. Singapore - 105.89
    4. Hong Kong (China) - 105.37
    5. China - 104.10
    6. South Korea - 102.35
    7. Belarus - 101.60
    8. Finland - 101.20
    9. Liechtenstein - 101.07
    10. Netherlands & Germany (tie) - 100.74

Top 10 Countries with the Highest Intelligence Capital Index - 2017:​

1. United States - 74.88 (A+)
  2. United Kingdom - 64.19 (A)
  3. Germany - 64.18 (A)
  4. Australia - 63.96 (A)
  5. Singapore - 63.60 (A)
  6. Sweden - 61.58 (A)
  7. Switzerland - 61.57 (A)
  8. Canada - 61.15 (A)
  9. Finland - 60.45 (A)
  10. Denmark - 60.25 (A)

Here are the 10 countries with the highest IQ:

1. Japan (106.48)
  2. Taiwan (106.47)
  3. Singapore (105.89)
  4. Hong Kong (105.37)
  5. China (104.1)
  6. South Korea (102.35)
  7. Belarus (101.6)
  8. Finland (101.2)
  9. Liechtenstein (101.07)
  10. Germany (100.74)

female-homicide.png

Birçok olumlu veya olumsuz konuyla doğrudan ilişkili olduğu büyük bir gerçek. Beyniniz ne kadar gelişir, ilkellikten, dürtülerden ne kadar uzaklaşır, aklınızı ne kadar kullanabilirseniz, ona göre bir yaşam sürersiniz. Kendi kaderinizi kendiniz belirliyorsunuz.

tanidigim bir kezbana neden torbaci ile sevgilisin demistim oda bana
oyle timam askim ay hayatim tarzi sevmiom ben
sevgilim ben disari cikiyorum dedim zaman otur oturdun yerde agzina sicarim senin diyecek perde aralatmayacak demisti. en son cocuk kafayi bulup kizi camdan atmisti ajdhdhbdb neyse ki hayati ile odemedi verilmis sadakası vardı.
sanirim arkadas ortami ve cevre faktorune gore bazi kizlar boyle oluyor. cehaleti seciyorlarmi yoksa aile yapisi buna izin vermeyecek sekilde mi hatirlamiorum ama babasi o.cocuguydu onu hatirliyorum
oturdugum mahallede kizlar jilet ile erkekler icin kavga edip bir birini yaraliyordu. o donem semt harici bir yer de normal konusan kiz gorunce sasiriyordum
aaaa elit kız diye ajdbdhbd
sene 2003 - 2006 sanirim facebook ve AsKm BenDe Seni Coq SeViYoRuM yazilarinin oldugu donemlerdi.

an itibariyle mansur yavaş güzellemeleri yapılıyor. (sert erkeklerden)

bu arada ırkçı ümit özdağ'ı bilirdik de, bir de "zafer partisi" adıyla partisi varmış adamın. biraz bakındım tabi, tüm politik argümanlarını bir faşiste yaraşır şekilde mülteci/sığınmacı nefreti üzerinden üretiyor. işte ülke de 0.00003 oy alacak bu partinin söylemleride gündem edilip, manipulasyonlar yaratılabiliyor. (bu da sert erkeklerden)

Halkımızdan ziyade kadinlar
Kabullenilmiş, sindirilmiş eziklik.
Celladına aşık olma durumu.
Helal oğlum yapar diyen, hadi oğluşum bi söv bakayım diyen, oğlunu şiddet psikolojisi ile yüceltip kutsayan, kızına da potansiyel o.pu gözüyle bakan "anneler" ve babalar hala mevcut. Bir de bunların sözüm ona hayatta bir yerlere gelmiş,feminizm adi altında kadının her kusurunu örtüp erkeğe bok atan gizli ezik türü var.
Psikopatların, tecavüzcülerin çocukluk döneminde onlarla vakit geçiren rol de çoğu zaman anne rolü olabiliyor. Fakat tüm patoloji %100 bi şekilde şiddeti uygulayan erkeğe yükleniyor.Yetistirilme tarzı, travmaları,babası özellikle anası kimsenin umrunda degil.
Kirli nehri arıtma derdinde millet.
Nehrin kaynağının durumuna yönelik adım atan yok.
Kadın ölür; tak siyah kurdele, bir iki de ağdalı sosyal medya paylaşımı, erkeğin de Allah cezasını versin zaten.
Müthiş çözüm.

Halkimiz mi kadinnar mi

arkadaşlar politik bir terim olarak kullanıyorum. konu başlığında ve devamında yazılan yorumları okuma zahmetine girerseniz mevzuyu kavrayabileceğinizi umuyorum.
bahsi geçen söz cinsiyetçi bir atıf değil, toplumsal bir sorun.
yani kadın-erkek ilişkisinden dolayı kullanılmış bir söz öbegi değil lütfen...halkın yönetilme arzusunun "sert erkeklere" olan yöneliminden bahsediliyor burada...

Kimmiş bu sert irkahlar?

Geri