@aegishjalmur bey, Elen hanımla ilgilenir misinizBiri bana da öğretse
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@aegishjalmur bey, Elen hanımla ilgilenir misinizBiri bana da öğretse
İsim ver isim. Tamam beton alayım da hangisini?Bana direkt para verin değerlendireyim, bilgi veremem bedavaya hahahahha
@Arkhe beton olsun 1 tane mutlaka :d
Ne desem yalan olur :d benim favorim bir kaç sebep nedeniyle cimbeton ama ortalamam çok düşük ytd diyeyim o yüzden .)İsim ver isim. Tamam beton alayım da hangisini?
Rica ediyorum biri savasi durdursun… dayanamayacagim. Gordum gordum almamistim tiiii.@juju görüyor musun benim canavarı… hahaha
Bofa endeksin içinden geçti. Teknik analizcilerin çoğu katmer oldu. Kenarda nakiti olanlar için iyi alım fırsatı sunacak gibi görünüyor.haber sayfaları hariç twitter'da birçok hesap bunu paylaşıyor da güvenemedim. biri paylaştı diğerleri de ondan görüp paylaştı büyük ihtimal. buna ilişkin bir haber yok. filistin borsası mı olur zaten.
evet varmış : /
https://tr.investing.com/indices/ple
Bunu çok duydum çarşamba günü açılıyor sanırım. Kardeşimin zoru ile girecegim... kazancın yarısına ortak olacakmış..... çok kazandıracak bir şeyse söyleyin lütfen, ona göre dolandiracagim onu mırın kırın ediyor net bir şey soylemiyor....
Kardeş bırak girsinler, sosyal medyayı ağlama duvarına çevirdiklerinde çok eğlenceli oluyorHalka arzdaki şirketler batık şirketler mi?
Katmer olanlara hiç sordun mu teknik analiz konusunu ne kadar biliyorlar ya da, teknik analizden anlıyorlar mı?Bofa endeksin içinden geçti. Teknik analizcilerin çoğu katmer oldu. Kenarda nakiti olanlar için iyi alım fırsatı sunacak gibi görünüyor.