Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya köylü köylü konuşma şimdi hocam. Burada tekil hisselerden bahsetmiyorum. Azıcık makul ve mantıklı ol. 2-3 hisseye yatırdığın parayı kümlatif düşün. O parayı oradan gelecek 2 tavana bağlamak yerine bağlayabileceğin kısa, orta ve uzun vadede yüksek getirili onlarca kağıt var.Parayı bağlayamazmış iki tavan için. Paşama bak. La zaten 300 liralık veriyolar 3 milyonluk istesen. Nesini baglayamayacaksin
Yok.Ya köylü köylü konuşma şimdi hocam. Burada tekil hisselerden bahsetmiyorum. Azıcık makul ve mantıklı ol. 2-3 hisseye yatırdığın parayı kümlatif düşün. O parayı oradan gelecek 2 tavana bağlamak yerine bağlayabileceğin kısa, orta ve uzun vadede yüksek getirili onlarca kağıt var.
İkna oldum.
Muhasebe kursuna katıl ve Bilanço okumayı öğren.
Borsa coin borsası gibi hareket ediyor. Arz talep söz konusu. Ne bilançosu?Muhasebe kursuna katıl ve Bilanço okumayı öğren.
o benim :=) altın canavarı olarak.Bu konulardan tam anlamayanlar için en doğrusu altın alıp uzun bir süre de hiç dokunmamaktır.