Forumu bu kadar seviyorsun, 10 bin TL sattılar, alsaydın ya kardeşim.Devrimin en önde giden neferi olabilirim...
Babamda devrimciydi...
Düşün bunu hha...
300 avro para göndersen senindi. İstediğin gibi at koştururdun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumu bu kadar seviyorsun, 10 bin TL sattılar, alsaydın ya kardeşim.Devrimin en önde giden neferi olabilirim...
Babamda devrimciydi...
Düşün bunu hha...
Cidden o kadar ucuz mu ya? 40-50 bin falandır sanmıştım.Forumu bu kadar seviyorsun, 10 bin TL sattılar, alsaydın ya kardeşim.
300 avro para göndersen senindi. İstediğin gibi at koştururdun![]()
O da para değil kiCidden o kadar ucuz mu ya? 40-50 bin falandır sanmıştım.
Yani eskiye göre öyle.O da para değil ki![]()
Aylık masrafı var ama, sonrasında isim hakkı uzatma falan..Yani eskiye göre öyle.
Forumu bu kadar seviyorsun, 10 bin TL sattılar, alsaydın ya kardeşim.
Bana iki kişi geldi, almayın dedim. Birisi bizim NucLeaR diğeri de Cagatay. Onlara teklif edildi ki, mantıklı olan oydu. Buradaki insanlarla uğraşılmaz dedim net olarak.O dönem satılacak diye @Sanem bana haber vermişti. Akabinde ibrahime sordum cevabı olabilir demişti. İsimlerini vermek istemediğim şuan aktif olan iki bayan arkadaşımız Ender senmi alacaksın demişti. Ancak tam o aralar benim nişan &düğün işlerim olduğundan pek yanaşmamıştım. Sonrasında seninde yakından tanıdığın @Xander (Metin ) ile her konuda anlaşma sağlandiği açıklandı ve ama metin in özel durumlarından dolayı satış iptal edildi. Ancak bu durum asla ücret konusu değildi. Satılan Fiyat senin verdiğin verdiğin fiyatın az ama çok az üzerinde bir fiyata verildi. Kısaca İbrahim 3 sene ara ile iki forumdan ( IRCforumları.Com.TR ve Forumsal.Net ) toplam 5 Lira kar etti .
Buyurun size matematik sorusu![]()
Şimdi 2 tane "defolsun" diyen üye gelebilir mi buraya? Bir şey denicem.
Keremke kjkjjhŞimdi 2 tane "defolsun" diyen üye gelebilir mi buraya? Bir şey denicem.
Şaka ettim seviyorum seni iyi ki yönetimdesin bı xude <3
HAYIR..... BEN HHA'YA YÜKLENCEM........Son olarak niye @HosgeldinHarunAbi ye yükleniyorsunuz ya.. forumun sahibi @Swat değil mi kardeşim....
Ona yüklenelim.......
yönetçiler ortalıkta dolanmadığında forum daha güzelBenim de söyleyeceklerim var.....ciddi yazacağım....
Öncelikle ilgilenilme düşük düzeyde. Rapor ediyoruz en basiti bir mesajı silmek için ama yok kimse ilgilenmiyor.
Kavga oluyor forumda harun bekleniyor konu bile kitlenmiyor,banlama yetkisi muhtemelen bir iki kişide o yüzden banlama olayını geçiyorum ona lafım yok herkeste olmaması lazım zaten.
rehberde de takıldım ben bir süre ve bir öneri ya da rapor oluşturduğumda anında yapıldı. sevgili @Lefty yapardı burada da çok öpüyorum onu, yerin belli....
Elbette insanlar her an forumda olamaz bunu geçelim önce bu olayı biz de biliyoruz ben de yöneticilik yaptım mohikan dönemi, x döneminde dahi.
Ama biri olmazsa bir diğeri yerine getirirdi ve zaman yoksa zaten yönetici olunmaz. Benim vaktimin olmadığı zamanlarda her zaman yönetimden ayrıldım.
Bana göre doğrusu buydu.
@Run 'ın dediği büyük bir wp grubu tanımı çok doğru.
Ne bir yarışma ne ayın zıttırısı bilmem nesi hiçbir şey yok.Ayın üyesi olayı saçma zaten ama farklı şeyler işte turnuva vs. İlgi çekmek kolaydır.
Yeni yıl olayını unutamıyorsun aze diyebilirsiniz evet unutamadım. Yılın enleri konusu bu forumda çok dikkat çekerdi belki üye sıkıntısı vardı bilemem.
Ama açıldığında nasıl üyelerin doluştuğunu görürdünüz.
En dandik forumlarda bile bu konular açılınca nasıl dolduğunu kendi gözlerimle gördüm.
Ben forumlara geri döndüğüm zaman,galiba iki üç ay oldu. Geldiğimde burası aşırı sessizdi. Sayfayı yeniliyorum saatler sonra yeni mesajlar düşerdi.
Neye döndü be forumsal dedim o sıra kendi kendime ki eleştirimi de yaptım o dönemler bile.
İlgi çeken konu açma sıkıntısı var. Eski konularımı veya arkadaşların önceden hit olan konularını hortlatıp duruyorum.
Yönetimdeki çoğu arkadaşı severim o ayrı benim için ama bunları da söylemek lazımdır.
Son olarak niye @HosgeldinHarunAbi ye yükleniyorsunuz ya.. forumun sahibi @Swat değil mi kardeşim....
Ona yüklenelim.......