Halk Oylaması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Hoşgeldinharunabi yönetimde kalmaya devam etmeli mi?

• Evet, çalıyor ama çalışıyor abi.

Kullanılan: 5 38.5%
  • Hayır, yüzük edebiyatı yapmasın defolsun gitsin.

Kullanılan: 2 15.4%
  • Kumarcı karısı Cimbom

Kullanılan: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
O zaman sana diss atıcam, madem buralar gerildi xd (ŞAKA AMA DİSS ATABİLİRİM O DA ŞAKA BAK PEŞİN SÖYLÜYORUM)

Hocam sen simdi sanirim avukat adamsin, beni iyi anlarsın. Cok iyi cok babacan sevecen ve esprili bir hakimin mahkeme salonundaki halini dusun. Sosyal hayatinda davrandigi gibi ister istemez mahkeme salonunda davranamaz, uzerinde bir sorumluluk varken.

Ben kendi adima yaptigim islerin hakkini verme ciddiyetiyle yapmak zorundaydim, cunku burdaki yonetici arkadaslar gonullu, ucretli calisan degil, bir yerde ornek olma zorunlulugu ve sorumlulugu var, kendilerince emek veriyorlar. Ister istemez bir is ciddiyeti olmak zorunda.

Suan herhangi bir yönetici kisfem yok. Istedigin gibi saka yapabilirsin :)

Hocam sen simdi sanirim avukat adamsin, beni iyi anlarsın. Cok iyi cok babacan sevecen ve esprili bir hakimin mahkeme salonundaki halini dusun. Sosyal hayatinda davrandigi gibi ister istemez mahkeme salonunda davranamaz, uzerinde bir sorumluluk varken.

Ben kendi adima yaptigim islerin hakkini verme ciddiyetiyle yapmak zorundaydim, cunku burdaki yonetici arkadaslar gonullu, ucretli calisan degil, bir yerde ornek olma zorunlulugu ve sorumlulugu var, kendilerince emek veriyorlar. Ister istemez bir is ciddiyeti olmak zorunda.

Suan herhangi bir yönetici kisfem yok. Istedigin gibi saka yapabilirsin :)
Anlıyorum anlıyorum, sorun yok. Ben işte o “ciddi hakim”i değil “babacan hakim”i seviyorum. Kendim de böyle davranmaya çalışıyorum karınca kararınca.

Birbirimizi anlamış olmamıza sevindim.

Şimdi ben de işimin başına dönüp kripto hha düşmanlarını tespit etmeye dönüyorum

x haklı bu arada, izmirli ibrahim abim benim.
sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır... ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır... elbet bir gün abi, bizden alınana sahip olacağımız o kutlu güne...

Ayyh siz ne istiyorsunuz yaa şu adamdan,........... cağnım @X nasıl bir yönetici olduğun duruşun yıllardır bu tür platformlara verdiğin emekler ortada zaten
Sanala yıllarını vermiş olman bu alanda bir çok başarıya imza atman elbette bir çok kişi tarafından taktir görse de birileri tarafından da kotulenecekti ne bekliyorsun can :) baksana yıllardır adın düşmüyor dillerde ahaha
Tanıdığım en güzel insansın iyikiii :)

• Beğen
Tepkiler: X
ben oyumu seçenek hoşuma gittiği için kullandım... ama hepiniz delisiniz öbjbjb
hha da hha. :bahar:

Fazla gerildin, bu kadar gerilecek bir şey yok. Dümdüz mizah yapıyoruz burda, herkes farkında zaten. Gülüyoruz. Herkes gülüyor.

Seni tanımıyorum bile, senin döneminde forumu bıraktım ben tavrından kaynaklı. Herkesi banlıyordun, sürekli bir atar hali.

Yoksa yaptıkların umrumda değil. Muhakkak kendince iyi şeyler yapmışsındır. Muhakkak ki kendince ben de kötüyümdür.

Ama iyi ki yazdın. Tekrar kendi gerekçelerimde haklı olduğumu fark ettim. Geldin konuya tüm tadı kaçırdın. Yine mizahtan anlamayan bir tavır, yine atar. Yine “ben ben ben” dili.

Lütfen germeyiniz burayı da gülüp eğleniyoruz şurda şiirler, capsler.
Sen kimsin ya? (Şaka)
X’in banlanıp açıklamasına mağarana dön yazılması yok mu? Var bir hayalimiz…

X bu da espri bak alınıp kızma sakın. Kızılacak bişey olsa sen zamanında böyle bişey yapmazdın.
Ah lan eskiler…
Oha bu çok ayıp ln yapıldı mı cidden böyle bişi agdgfgh
Bizzat başrol benim… ansjsjks

Bu arada bir sosyal ve toplumsal deney de başarıya ulaştı bu vesile ile.

Halk oylamasında istifam önde gidiyordu.

X ile münakaşa ettikten sonra bir anda istifa etmemem yönündeki talep öne geçti. Burdan ne anlıyoruz?

1-Dış güçler ve sanal düşmanlar yaratınca kenetlenme sağlayıp desteğinizi arttırıyorsunuz.
2-Mağduriyet her zaman destek olarak dönüyor size.

Aslında X i ben çağırdım ve münakaşa ettik. (X şaka bu söylediklerim. Siyasi hiciv yapıyorum.)

Amacımıza ulaştık.

X ile münakaşa ettikten sonra bir anda istifa etmemem yönündeki talep öne geçti. Burdan ne anlıyoruz?

1-Dış güçler ve sanal düşmanlar yaratınca kenetlenme sağlayıp desteğinizi arttırıyorsunuz.

Aslında X i ben çağırdım ve münakaşa ettik. (X şaka bu söylediklerim. Siyasi hiciv yapıyorum.)

Amacımıza ulaştık.
Biz buna ne diyoruz “in dubio pro reo” :D

Amacımıza ulaştık.
e sen her mesajına (şaka şaka) mı diyeceksin. adam izni verdi 24 saat boyunca...

Amacımıza ulaştık.
thumbs_b_c_45656afefbbc95b7219dcd2e24ff9ef3.jpg

x haklı bu arada, izmirli ibrahim abim benim.
sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır... ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır... elbet bir gün abi, bizden alınana sahip olacağımız o kutlu güne...
İbrahim beyin İzmirli olduğunu belirtmen çok kıymetli bir bilgi...

1000168590.jpg

Geri