Hakkınızdaki yanılgılar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
tanımadan önce ve tanıdıktan sonra, ben bilemem ki, o kişilere sormak lazım

Hemen hemen hepsinde yanılıyorlar, çünkü düşündüklerinin en az iki katı...

Duygusuz olusum

-sevdigim kisiler haricindeki insanlarin dertlerini cidden dinlemeyi sevmem, ozellikle iste, isi yapmak yerine surekli soylenen insanlara uyuz olurum. Ama sevdigim kisileri dusunduklerinden daha cok onemserim, ilgilenirim.

duygusal olduğum.

aksine herhangi bir kararı duygularimla vermem, duygu benim için sadece bir maskedir.
herhangi bir şeyi onemsemem, umursamam.

yumuşak duruşum.

ben de pablişin aksine yumuşak duruyorum ama maalesef böyle biri değilim. maalesef diyorum çünkü eğer hassas ya da yıpranmış bir dönemde değilsem, bir tartışmada aşırı kırıcı olabiliyorum. eğer yıpranmışsam, psikolojim o dönem için çok da stabil değilse daha pasif agresifim o ayrı. daha içe dönüğüm, daha hassasım.
ama normal zamanımda, sabrımın sonundaysam çat çat çat. dönüp arkama da bakmıyorum. maalesef. iş hayatımdaki insanlarla yaşadıklarım buna örnektir.

çoğu zaman sakin kalmaya çalıştığım için sinirlenebileceğimi pek düşünmüyor insanlar, tabii bu düşünmeyenler sinirimle tanışmayanlardır. genelde sabırlı davrandığım ya da umursamadığım için buna az tanık olmuş olabilirler ama sabrın sonu cinnet arkadaşlar. sabreden insanları sinirlendirenler sonra ağlamayacaklar… bi anda yükseldim bi dk. duble karadenizliliğime sevgilerimle…

öyle sanılıyorsa yazdıklarıma noktalar koymak davranışı foruma özel bir davranış değil....... benim için bir alışkanlık, hatta bir takıntı niteliğinde...... günlük hayatımdaki diğer yazışmalarda ve özellikle sosyal medyayada da yazdıklarıma noktalar koyuyorum...... sosyal medyadaki 3. şahıs içeriklerine bir şeyler yazmak ise bir işkence benim için...... bu hususta her seferinde zorbalığa ve faşizme uğruyorum.............

Ekran Resmi 2023-01-24 00.27.55.png

Sabahlari genelde pozitif,güleç,güne mutlu ve sevincli basladigim düsünülür.
Aslinda öyle degil.
Benimle yasamis olan bilir anca.
Valla Chucky gibiyim.

Her şeyi affeder…
O eski halimden eser yok. Canımı sıkanın ümüğünü sıkarım…

Geri