Hakkınızdaki yanılgılar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“hakkınızda asla söylenmeyecek sözler”den bir de hakkınızdaki yanılgılara geçiş yapalım. dökülün :d

Sürekli sinirli olduğum
Duygusuz olduğum.
Mantığı ile hareket eder.

İlki ses ya da tavırdan değil mizaçtan.
İkincisi de en büyük yanılgıları, bu da mizacimdan ötürü.
Üçüncüsü de krizlerini çözme konusunda arkadaşlarıma destek olurken beni gören tipler. Kriz çözme konusunda iyiyim, hayatı mahvolmuş birine aşırı mantıklı desteklerim olabilir ama sadece bu. Kişilik olarak, yaşayış olarak kesinlikle mantıklı bir insan değilim. Yemek yediğim yere bile duygusal anlam yüklerim. Aşırı saçma akıl dışı olan bi şey bende fırtınalar koparabilir.

Son düzenleme:
Burası için değil ama normal yaşantımda beni de soğuk buluyorlar. Aslında yakından tanıyınca fark ediyorlar sıcakkanlılığımı. Tabii herkese de böyle şen şakrak değilim…

Hiç yanılmadılar….. şaka şaka ne bileyim ya ben bilmiyom yani

en çok duhan dökülsün kdkdj
ahhh tabii..
biraz real hayatımdan bahsedeyim.. dışardan bakıldığında aşırı egoist, kibirli ve sert duruyormuşum… aslında hiç öyle değilim.
umursamazlığımdan yakınan çok arkadaşım var ve bu da bir yanılgı. inanılmaz derece de değer verdiğim insanların bana karşı tavırlarını ve dediklerini kendi içimde sorgular, takılacak yerlere takılırım. üzüntümü de içimde ve yalnız yaşamayı severim. sakin biri gibi görünüyorum, aslında hiç öyle değilim. ;) çapkın olduğum söylenir, öyle bir şey yok. hayatımda biri olmadığı sürece özgürümdür. bu benim için çapkınlık değildir, tanıma aşamasıdır hshdjd.
hayatımda biri varsa da sadık biriyimdir.

sanal hayatımda hep “herkesle samimisin, herkese aynı davranıyorsun.” lafıyla çok karşılaştım. yanılgının daniskasını..
herkesle makaramı, goygoyumu yaparım.
ciddiye aldığım insan sayısı çok azdır.
adamına göre muamele yapmayı çok severim.
yine aklıma geldikçe karalarım hshdhdh.
Kendimi açıklamama izin verdiğin için ayrıca teşekkür ederim teyze kızı :d

Son düzenleme:
Muhtemelen yanilmiyorlar hic bi bka yaramayan agzi bozuk herifin tekiyim genelde haklilar.

Beni güvensiz sanıyorlar oysa o güvendiklerinden daha güvenilir ve sağlam olduğumu güvendikleri insanlar onlara çelme takınca anlıyorlar. :)

Geri