Hakîkî müslimân nasıl olur? (3)

Konu sahibi son olarak 3467 gün önce görüldü
m1m2m3 alıntısını yaptığım bu tipin sana zan ile ilgili ayeti paylaşıp kendisinin zandan sakınmayan ve hakkında bilgisi olmayan bir insana iftira atmaktan çekinmeyen bir yalancı olduğunu anlatmak için araya girdim ..
Bu tipki beni Müslümanlara karşı yahudi ve hristiyanları savunmakla suçlamış bunu ispat et dediğim de ise dut yemiş bülbüle dönmüştü .. Dahası attığı iftira için özür dilemesini istediğim de ben öyle düşünüyorum diye iftirasında devam etmişti ..
Bakıyorum burada da sana zan ile benim hakkımda hüküm verme demiş ..
Komik acınası derecede komik ..

Ne olduğu ve bilgi seviyesini anlamak için bir iki yorumunu okumak yeterli zaten :) Benim için önemsenecek biri değil zaten. Eskiden milleti saf buluyorlardı yalanlarla sahte menkıbelerle kandırıyorlardı. Artık o devir bitti.

Allah'a Peygamber'e Kuran'a iftira edenler bizlere etmiş çok mu sanki? :) Seninki de laf :) Önemseme derim bu ekolü ve bu tipleri, değmez. :)

Ne olduğu ve bilgi seviyesini anlamak için bir iki yorumunu okumak yeterli zaten :) Benim için önemsenecek biri değil zaten. Eskiden milleti saf buluyorlardı yalanlarla sahte menkıbelerle kandırıyorlardı. Artık o devir bitti.

Allah'a Peygamber'e Kuran'a iftira edenler bizlere etmiş çok mu sanki? :) Seninki de laf :) Önemseme derim bu ekolü ve bu tipleri, değmez. :)
Ben Ehli Sünnet Ve'l Cemaat ekolündenim, sen hangi ekoldensin?

ben de lc waikiki kasiyerine illallah ettiren görgüsüz araplar cemaati ekolündenim. memnun oldum.

Ben Ehli Sünnet Ve'l Cemaat ekolündenim, sen hangi ekoldensin?

Seni ne ilgilendirir? İmanım ile ilgili sana karşı bir sorumluluğum var da benim mi haberim yok.
Seni ilgilendirmez. Sürekli mesajlarımı alıntılayıp rahatsız etmezsen sevinirim.

İnsani bir istek bu. Lütfen bildiriminden rahatsız oldum.

Not: Dinim İslam ve ben müslümanım. Bu ekoldenim bilmem anlatabildim mi?

Seni ne ilgilendirir? İmanım ile ilgili sana karşı bir sorumluluğum var da benim mi haberim yok.
Seni ilgilendirmez. Sürekli mesajlarımı alıntılayıp rahatsız etmezsen sevinirim.

İnsani bir istek bu. Lütfen bildiriminden rahatsız oldum.

Not: Dinim İslam ve ben müslümanım. Bu ekoldenim bilmem anlatabildim mi?
Tamam sen de eksen gibi pes ettin. Rahatsız etmeyeceğim.

ben de lc waikiki kasiyerine illallah ettiren görgüsüz araplar cemaati ekolündenim. memnun oldum.
Ben de seni ciddi biri sandım. Sen ve senin gibiler bu bölümleri laf çöplüğüne dönüştürüyor. Bu tip lafları 'Serbest Kürsü' bölümünde daha rahat yazabilirsin.

Tamam sen de eksen gibi pes ettin. Rahatsız etmeyeceğim.

Hiçbir şey için pes etmedim. :) Benim karakterim de pes etmek yoktur. :D Sadece görüşlerini yazarken alıntılama yapman sürekli beni biraz rahatsız etti.

Sadece sana şunu söyleyeyim. Forumlarda insanlar ile İslam'ı tebliğ edemezsin. Eğer tartışmak istersen aracılık, şirk, ölülerden öedet ummak, şeyh edinmek, Allah'ın dunundan evliyaya tutunmak ve tarikatler gibi konuları başka bir uygun zaman da saygılıca konuşabiliriz. :)

Yeterince bilgiliyim emin olabilirsin. :)

Geri