hahahah

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Hemen hemen her psikoloğun iki psikoloğa ihtiyacı olduğunu bilmiyordunuz dimi jxjxj şimdiye kadar kendi kendime yetiyordum ama forum üyeleriyle ilgilendikten sonra değil 2, 4-5 psikoloğa ihtiyacım olabilir jxjx

Peki bu döngüde en son gidilen psikolog tekrar baştaki psikologa mı gider yani psikologa giden psikologa da giden psikolog vardır illaki dimi. açmaz bulduk şahane.

Yok bee, giden var epey benim bildiğim ayrıca niye camiada çıksın ki ? Etik olarak paylaşılmaz zaten bu bilgiler black beyyy
Ben olsam gitmezdim :D
Forum üyelerine 25% indirim varmış. Dışarıda bir psikoloğa gitsek bu indirimi alırız zaten. Bu kadarcık indirimi mi reva gördün bize? Fevo da seviniyor.

Hemen hemen her psikoloğun iki psikoloğa ihtiyacı olduğunu bilmiyordunuz dimi jxjxj şimdiye kadar kendi kendime yetiyordum ama forum üyeleriyle ilgilendikten sonra değil 2, 4-5 psikoloğa ihtiyacım olabilir jxjx
Bir de Forumsal üyeleriyle ilgilensen mesleği bırakırsın.

Peki bu döngüde en son gidilen psikolog tekrar baştaki psikologa mı gider yani psikologa giden psikologa da giden psikolog vardır illaki dimi. açmaz bulduk şahane.

Şuan o kadar çok psikolog var ki muhakkak birçok seçenek vardır diye düşünüyorum.. ya da direkt psikiyatri 'ye gidiyor olabilir o da bir seçenek jxjx

Setcardini temelli verirsen neden olmasın jxjx şaka şaka sana özel bir indirim uygulayabiliriz değil mi @yoSun ?
evet uygulayalım Beşiktaş'lı olduğundan benim senin indirimin oooooo baya olur:p sorun yok sonra bir maç olur yine delirir böyle böyle kazancas hahaha cımmm:*

Aaa sende trendyoldaki yüzde 25 gibi yaparsın önce bi yüzde elli geçirirsin sonra yüzde 25 indirirsin dert ettiğin şeye bak :d

Bak o kadarını düşünememiştim jxjz seni mali işlerden sorumlu yapabilir miyim kxkx

Ayrıca @Blackheart bizim yosun'la olan güzel ilişkimize böyle zarar veremezsin jxjx

Kasa fişi almasak bi yüzde 5 daha iskonto olmaz mı yani

Geri