hahahah

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
ruh sağlığından indirim olmaz arkadaşlar... siz gittiniz ve indirim yaptı diyelim sonra tanıyı dillendirirken indirimli tanı koysa hoş mu? obsesif kompulsif dedi bıraktı. obsesif kompulsif ne peki? bozukluk demese bi bozukluk olduğunu nasıl anlayacaksınız hıığ? anlayamazsınız işte... esnaf mı bu kız... zamlı tarifeni uygula beybim, özellikle blackheart için ekstra zamlı uygulayabilirsin. muck <3

Canhıraş bir şekilde savunmaya geçmişsin, indirimimizi de baltalıyorsun. Ortaklığınız mı var @Melodram

Sizin ortaklığınızı yırtarım. Ruh sağlığı söz konusu. Kadın dayanışmasının yeri mi, fütursuzlar?

Canhıraş bir şekilde savunmaya geçmişsin, indirimimizi de baltalıyorsun. Ortaklığınız mı var @Melodram
gönül ortaklığımız olduğu kesin... yani evlenmiş yuva kurmuş kız, size indirim yapa yapa o evi nasıl çekip çevirecek... bekarlar anlayamaz bunu black efendi, ben anlarım ama neden? çünkü üst düzey seçilmiş bir kişiyim...

gönül ortaklığımız olduğu kesin... yani evlenmiş yuva kurmuş kız, size indirim yapa yapa o evi nasıl çekip çevirecek... bekarlar anlayamaz bunu black efendi, ben anlarım ama neden? çünkü üst düzey seçilmiş bir kişiyim...
Öyle bir duygu sömürüsü yaptın ki iki katını veresim geldi. Cebimde akrep olmasaydı tabii.
Ayrıca bekarların geçimi daha zor Melo Hanım, evlilerin çift maaşı var. Bekarları anla sen, boş ver evlileri.

Sevgili Run'a niye kızdım bilmiyorum ama gelsin artık demiş :)
Geldim ve benimle konuşmuyor, böyle de harika ve koca yürekli psikolok kendisi.
Umarım her şey yolunda gider senin için, iyi bak kendine.
(Yani eskisi gibi konuşmuyoruz) arada geçen zaman bazı şeyleri alıp götürmüş demek.

ruh sağlığından indirim olmaz arkadaşlar... siz gittiniz ve indirim yaptı diyelim sonra tanıyı dillendirirken indirimli tanı koysa hoş mu? obsesif kompulsif dedi bıraktı. obsesif kompulsif ne peki? bozukluk demese bi bozukluk olduğunu nasıl anlayacaksınız hıığ? anlayamazsınız işte... esnaf mı bu kız... zamlı tarifeni uygula beybim, özellikle blackheart için ekstra zamlı uygulayabilirsin. muck <3

Mesleğimin değerini anlayan koca yürekli Meloşumdan başkası olamazdı zaten <3 @Blackheart cebinde akrep mi var ? Sağlık için bırak soksun o akrep elini jdjdj

Sevgili Run'a niye kızdım bilmiyorum ama gelsin artık demiş :)
Geldim ve benimle konuşmuyor, böyle de harika ve koca yürekli psikolok kendisi.
Umarım her şey yolunda gider senin için, iyi bak kendine.
(Yani eskisi gibi konuşmuyoruz) arada geçen zaman bazı şeyleri alıp götürmüş demek.

Aaa konuşmuyor demekte pek doğru olmadi sanli Run jxjx sadece bazı seylerde biraz farklı düşünüyoruz ve sen bu farklılığı sevmedin hepsi bu. Teşekkür ederim :) dilerim senin için de her şey güzel ve yolunda olur ^^

neden beni saymıyosunuz tertipler... emret komutanım izlerken öyle demiyordunuz...
neyse sümoşumun konusu bunlarla meşgul olmasın.
gece gece aşka geldik madem ben de onu kocaman sevdiğimi haykırayım. hani böyle bana şans gülmez dersin ve akışa bırakırsın, herkes piyango peşinde koşar, kendini parçalar o şans ona gülsün diye, didinir falan ve sen o akışın içinde gerçekten şanslı olduğunu anlarsın ya, sümoş benim için o akıştaki şanslardan biridir. yeni insanlara kapalı olduğumu düşündüğüm dönemde böyle büyük bir şans olarak hayatıma dahil olduğu ve hayatına dahil olduğum için çok mutluyum.
durun geliyom whatsappa tmm... muck <3

az önce bayan üye olduğunu öğrendiğim random nickli herkes ile iyi anlaşan bir üyemiz.

ben daha çok seviyorum onu biz bir de birbirimizi kıskanıyoruz garip bir özellik :D keşke okeyde ortim olsa çünkü melo yosito benden bıktı

ben daha çok seviyorum onu biz bir de birbirimizi kıskanıyoruz garip bir özellik :D keşke okeyde ortim olsa çünkü melo yosito benden bıktı

Eşimi bile kıskanmıyorum ama seni aşırı aşırı kıskanıyorum neden acaba kdhdks okey bilmiyorum beybi yoksa olurdum tabii ki

Geri