hahahah
Gümüş Üye
Ona sen karar ver artık mali işlerden seni sorumlu yaptım jdjKasa fişi almasak bi yüzde 5 daha iskonto olmaz mı yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ona sen karar ver artık mali işlerden seni sorumlu yaptım jdjKasa fişi almasak bi yüzde 5 daha iskonto olmaz mı yani
gönül ortaklığımız olduğu kesin... yani evlenmiş yuva kurmuş kız, size indirim yapa yapa o evi nasıl çekip çevirecek... bekarlar anlayamaz bunu black efendi, ben anlarım ama neden? çünkü üst düzey seçilmiş bir kişiyim...Canhıraş bir şekilde savunmaya geçmişsin, indirimimizi de baltalıyorsun. Ortaklığınız mı var @Melodram
Öyle bir duygu sömürüsü yaptın ki iki katını veresim geldi. Cebimde akrep olmasaydı tabii.gönül ortaklığımız olduğu kesin... yani evlenmiş yuva kurmuş kız, size indirim yapa yapa o evi nasıl çekip çevirecek... bekarlar anlayamaz bunu black efendi, ben anlarım ama neden? çünkü üst düzey seçilmiş bir kişiyim...
ruh sağlığından indirim olmaz arkadaşlar... siz gittiniz ve indirim yaptı diyelim sonra tanıyı dillendirirken indirimli tanı koysa hoş mu? obsesif kompulsif dedi bıraktı. obsesif kompulsif ne peki? bozukluk demese bi bozukluk olduğunu nasıl anlayacaksınız hıığ? anlayamazsınız işte... esnaf mı bu kız... zamlı tarifeni uygula beybim, özellikle blackheart için ekstra zamlı uygulayabilirsin. muck <3
Sevgili Run'a niye kızdım bilmiyorum ama gelsin artık demiş
Geldim ve benimle konuşmuyor, böyle de harika ve koca yürekli psikolok kendisi.
Umarım her şey yolunda gider senin için, iyi bak kendine.
(Yani eskisi gibi konuşmuyoruz) arada geçen zaman bazı şeyleri alıp götürmüş demek.
bende en çok kendimi seviyorum canım kendim:=)Kendimi çok seviyorum <3 bilin diye söylüyorum!
ben daha çok seviyorum onu biz bir de birbirimizi kıskanıyoruz garip bir özellikkeşke okeyde ortim olsa çünkü melo yosito benden bıktı