Hafta sonu kahvaltı buluşmaları

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Zamanında forumda bir buluşma ayarlasak gelir misiniz diye konu açtım.. taramalı tüfek ile saldırdılar bana.. neyse gelişme var çocuklar..
Hadi bir görüşün de, görelim ya..

harbiden gidecekseniz krampon konç falan mutlaka alın yanınıza adfklsdjtgdskjgas

Kız arkadaşla tek başına kahvaltı beni pek açmıyor. Aile ve en sevdiğin yakın akrabalar da yanımızda olursa o zaman güzel oluyor. Kahvaltı bu yani, kalabalık olacaksın ki şen olsun.

Geçerken beni de alırsanız fal bakarım size :emoji_bouquet:

diyarbakırdayken azizle bir sabah kahvaltı yapmaya çıkmıştık.
bana yolda kanka ciğer mi dalak mı yersin diye sormuştu, sabah 8 daha.
yok mu demiştim şöyle normal insan kahvaltısı.
sonra ben börek yemiştim.
yani özün kısası huyunu suyunu bilmediğiniz insanla kahvaltı yapmayın, özellikle karadenizliyseniz hiç yapmayın.
sabah sabah ciğer ne ya.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Güzel olduğu kadar yorucudur. Sonrasında içilen kahvenin tadı ayrı lezzetlidir.

Adana'da Leman Kültür vardı kapandı şimdi tâ işte şu zaman buluştuk ilkokul arkadaşlarımızla bi' 10-15 civarı olduk, değişik duygular tabii, ben her yere erken giderim hep önceden giderim beni mekana girdiğinizde masada görmezseniz ölmüşümdür Allah rahmet eylesin güzel oğlandım tüh yazık gencecik gittim,

neyse işte, sabah bira ısmarladım kendime sabah birasını severim, onlar da bir şeyler yediydi.
Kahvaltıda bira içilir yani uygun bence. Yemekle işim olmaz pek.

diyarbakırdayken azizle bir sabah kahvaltı yapmaya çıkmıştık.
bana yolda kanka ciğer mi dalak mı yersin diye sormuştu, sabah 8 daha.
yok mu demiştim şöyle normal insan kahvaltısı.
sonra ben börek yemiştim.
yani özün kısası huyunu suyunu bilmediğiniz insanla kahvaltı yapmayın, özellikle karadenizliyseniz hiç yapmayın.
sabah sabah ciğer ne ya.
kiridizliysiniz yipmiyin...kurban olun bizim yemeklerimize...

Yapın bi organizasyon da katılmayalım hadi be

Geri