haberiniz yokken size küsen ve bunu anlamanızı bekleyen insanlar

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hiç tanışmadığım halde benimle konuşmayan da var, birinden bir şey duyup "senin için böyle diyorlar" diyen de. :D

Kendimi ispat etmeye çalışmak gibi bir huyum yok ama yine de önem veriyorsan gider konuşur, iletişim kurarsın.
Çoğu zaman "öyle birisiyim diyecek halin yok ya" deyip yine kendi kafalarındakilere inanmaya devam eder ama
aynı muameleyle kendileri karşılaştıklarında da forumda edebiyat kasarlar.

Forum hayatımda bu hiç sekmedi. :)

Anlamaya çalışmak da olmayan huylarımdan...
Böyle insanları kendi zehir saçan kafalarıyla baş başa bırakın.

Onların cezası da o zaten....

Xasthur bro'ya kendisine küstüğümü söylersiniz. İnsan eşi dururken benle dedikodu yapar mı...

Tasvip etmiyorum.

3 yaşındaki çocuk gibi bazı insanlar
Bayılıyorlar ilgi ilgi diye

birinin bana kustugunu anlamiyorum. hayatimdan ciksa da anlamam. bosluk hissi yaratacak bi` varlik icinde degilim. muhtesem bisi degil mi ya

@Run neden küstün…

Bazen küsmek değil de kırıldığım ya da konduramadığım bir şey olduğunda uzaklaşıp içime kapanıyorum. Hem kendimi daha fazla üzmemek hem de karşımdakini varlığımla rahatsız etmemek adına…

@Run neden küstün…

Bazen küsmek değil de kırıldığım ya da konduramadığım bir şey olduğunda uzaklaşıp içime kapanıyorum. Hem kendimi daha fazla üzmemek hem de karşımdakini varlığımla rahatsız etmemek adına…
Ben kimseye küskün değilim ya. 3 tane hasım var burada sadece.. onun dışında herkesle konuşurum.
Milletin aman onunla konuşma dediği kötü çocuğum ben :) o durumdan dolayı küsen vardır da, haberim yok.

Ben kimseye küskün değilim ya. 3 tane hasım var burada sadece.. onun dışında herkesle konuşurum.
Milletin aman onunla konuşma dediği kötü çocuğum ben :) o durumdan dolayı küsen vardır da, haberim yok.

Hangi üç

Geri