Evde hayvan olmazYok henüz almadık, köpek düşünüyorduk ama binada sorun olur ve ikimiz çalışıyoruz diye biraz erteledik.. 😏
Alabilirsinn..
Erkek bebek olur
-dayak yicem sonunda-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evde hayvan olmazYok henüz almadık, köpek düşünüyorduk ama binada sorun olur ve ikimiz çalışıyoruz diye biraz erteledik.. 😏
Alabilirsinn..
Kız bebek olarak manifestler misin..Evde hayvan olmaz
Erkek bebek olur
-dayak yicem sonunda-
2. Bebeğe olabilir…Kız bebek olarak manifestler misin..
Ayyy inananiyorum sadee nasıl duymadınnnAy bide şey var duyduklarına inanamayanlar..
Ne duyuyorsunuz sürekli biz neden duymuyoruz..
Ekli dosyayı görüntüle 130217
Evdeki kocamla dedikodu yapılmıyor tabi duyamam..Ayyy inananiyorum sadee nasıl duymadınnn
Valla kopek yada kedi farketmez ama olmuyor. Olsa guzel olur.(ç)alabilir miyim
Yoksaa Gökhan kedi mi aldıı
Hanimiş Sade'nin kedisiii![]()
Valla kopek yada kedi farketmez ama olmuyor. Olsa guzel olur.
Gerci ben kopek insaniyim ama kediyide severim.
Ben sadece bana küsen kişileri bilmiyorum.. onun dışında her şeye hakimim.OLUR.... ben de @Run dan öğreniyorum böyle böyle kulaktan kulağa artık o cümle ne olacak düşünemiyorum ahahahah
Aaaa neden küstün..Xasthur bro'ya kendisine küstüğümü söylersiniz. İnsan eşi dururken benle dedikodu yapar mı...
Tasvip etmiyorum.
Aaaa neden küstün..
Ben kimseye küskün değilim ya. 3 tane hasım var burada sadece.. onun dışında herkesle konuşurum.@Run neden küstün…
Bazen küsmek değil de kırıldığım ya da konduramadığım bir şey olduğunda uzaklaşıp içime kapanıyorum. Hem kendimi daha fazla üzmemek hem de karşımdakini varlığımla rahatsız etmemek adına…
Ben kimseye küskün değilim ya. 3 tane hasım var burada sadece.. onun dışında herkesle konuşurum.
Milletin aman onunla konuşma dediği kötü çocuğum beno durumdan dolayı küsen vardır da, haberim yok.