karamuratbenim
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabikide hepsinin bu sekikde aciklamasini herkes yapiyor.1. Tr gitmeyin uyarısı düzenli aralıklarla zaten yapılıyor, tüm kaynaklarda tr dahil bir çok ülkeye terör riski uyarısı yapılıyor.
2. Elçilik ve konsolosluklar terör uyarısı/riski nedeniyle kapatıldı ki vatandaşlar oralsrda bir topluluk oluşturmasın, olası saldırıda can kaybı daha da fazla olmasın. Deprem olacak diye konsolosluğu kapatan adam çalışanlarını neden ülkesine almıyor o zaman, akla mantığa sığıyor mu?
3. Starlink uyduları tüm dünyayı dolaşıyor, tr üzerinden ilk defa geçmiyor, bağlantısı ne mesela bunun depremle? Evdeki modemi de kapatalım o zaman fayları tetiklemesin?
4. Gemiyle olan bağlantısı ne mesela?
Böyle okuyunca mantıklı geldi, normal değil ama insan eliyle nasıl deprem yapabilirAdamlarin gulumseyerek soyledigi
'Siz inanmamaya devam edin.'
Boyle bir teknoloji var ve ben bu depremin bu teknoloji ile olduguna inaniyorum.
1. Bati vatandaslarina tr gitmeyin uyarisi
2. Elciliklerin kapanmasi
3. Starlink uyfulari tr uzerine gelmesi
4. Savas gemisi gelmesi
5. DEPREM OLMASI.
Bu kadar tesaduf denk gelmesi sizce normal mi?
Deprem yapamaz. Sadece hali hazirda bulunan bir fay hattini harekete gecirmek icin bir tur frekans sinyal gonderebilir.Böyle okuyunca mantıklı geldi, normal değil ama insan eliyle nasıl deprem yapabilir
Classic'inde dediği gibiDeprem yapamaz. Sadece hali hazirda bulunan bir fay hattini harekete gecirmek icin bir tur frekans sinyal gonderebilir.
Fay hatti olmayan bir yerde bunu yapamaz.
ben buradan devam..........Bizim de Nazar'ımız var. Bi kötü gözle baksaydık o Amerikan gemisine, Marmara çıkışında çatlar ve batardı. Kısaca inanmıyorum.