HAARP nedir, ne demek, gerçek mi? HAARP gemisi deprem yaratabilir mi, yapay deprem mümkün mü?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1. Tr gitmeyin uyarısı düzenli aralıklarla zaten yapılıyor, tüm kaynaklarda tr dahil bir çok ülkeye terör riski uyarısı yapılıyor.

2. Elçilik ve konsolosluklar terör uyarısı/riski nedeniyle kapatıldı ki vatandaşlar oralsrda bir topluluk oluşturmasın, olası saldırıda can kaybı daha da fazla olmasın. Deprem olacak diye konsolosluğu kapatan adam çalışanlarını neden ülkesine almıyor o zaman, akla mantığa sığıyor mu?

3. Starlink uyduları tüm dünyayı dolaşıyor, tr üzerinden ilk defa geçmiyor, bağlantısı ne mesela bunun depremle? Evdeki modemi de kapatalım o zaman fayları tetiklemesin?

4. Gemiyle olan bağlantısı ne mesela?
Tabikide hepsinin bu sekikde aciklamasini herkes yapiyor.

Inanmamak size kalmis. Ben sadece bunlarin olup ardindan deprem olmasini tesaduf olacagini sanmiyorum.

1 2 sizin dediginiz gibi olsun.

Starlik bircok kez tr uzerinden gecmis ve gececektir ama starlink uydularinin sadece bedava internet vermek icin atildigina mi inanmiyorum. Ayrica o uydularin birbiri ile birlesme ozellikleri var lego gibi. Buda vir guclu dalga frekansin yayilmasina olanak saglayabilir.

Gemi konusunda da. Son teknolojiler ile gelistirilmis vir gemi. Neden geldi tr ye? Ziyarete mi? Yada baska bir aciklamasi mutlaka vardir.

Kisacasi paranoyagim. Komple teorileri uretiyorum.

Isimi gucumu biraktim bunlara inaniyorum.

Inanmayanlara da saygim sonsuz.

Adamlarin gulumseyerek soyledigi

'Siz inanmamaya devam edin.'

Boyle bir teknoloji var ve ben bu depremin bu teknoloji ile olduguna inaniyorum.

1. Bati vatandaslarina tr gitmeyin uyarisi
2. Elciliklerin kapanmasi
3. Starlink uyfulari tr uzerine gelmesi
4. Savas gemisi gelmesi
5. DEPREM OLMASI.

Bu kadar tesaduf denk gelmesi sizce normal mi?
Böyle okuyunca mantıklı geldi, normal değil ama insan eliyle nasıl deprem yapabilir

Böyle okuyunca mantıklı geldi, normal değil ama insan eliyle nasıl deprem yapabilir
Deprem yapamaz. Sadece hali hazirda bulunan bir fay hattini harekete gecirmek icin bir tur frekans sinyal gonderebilir.

Fay hatti olmayan bir yerde bunu yapamaz.

Peki nerde bu haaarp faaliyeti. Hiç mi gören yok. Nerden delmis adamlar 5 km deliği. Patlayıcıyı ceplerinde mi taşımışlar

Bizim de Nazar'ımız var. Bi kötü gözle baksaydık o Amerikan gemisine, Marmara çıkışında çatlar ve batardı. Kısaca inanmıyorum.

20230213_234843.jpg

Bilimden şaşmayın.Geçen FOX tvde söylemişti..

haarp Deprem yaratmaz zaten dostum.
kim diyor haarp ın istediği yerde deprem yaratacağını enteresan .s

Kesin haarp nedeniyle oldu demek saçmalık ama ihtimal dahilinde olamaz mı? Çok mu imkansız? Umarım öyledir.

imkansız ötesi bir olay. 20-30km derinlikte olduğu söyleniyordu. fay hattını doğal boru hattı gibi sanan var herhalde hani böyle kaldırıp geri bırakınca deprem oluyor falan . yazık kafalara :D

Bilimsel konulara uzak kişiler her türlü komplo teorisine inanabilir ancak işin aslını bilenler neden mümkün olmayacağını da çok iyi bilirler.

ABD'nin elinde böyle bir güç olsaydı ilk başta hedeflediği her yeri dümdüz ederdi ve hepsini de aynı anda yapıp tüm dünyada kaos yaratırdı.

Teknik olarak zaten mümkün değil...

bu da "türkiye'nin üstüne oynanan oyunlar" familyasının deprem/doğal afet bacağı. her şeyden evvel kendimizi ne kadar ciddiye aldığımızın ve dünyadaki rolümüzü ne kadar büyüttüğümüzün analizine olanak verdiği için üzücü bir yanı var. demek sadece "türkiye'ye yaptırım uygulayabiliriz" diyerek türk lirasına iki katı değer kaybettirebilen adamlar yemiyor içmiyor ve haarp isimli bu proje üstünde çalışıp "türkiye'yi zayıflatmak için" olası ölümleri ve açığa çıkma risklerini göze alıp depremleri tetikliyor. bunu da rusya'ya, çin'e falan yapmıyor; zaten azıcık baskı ve birazcık para ile her istediğini yaptırdığı siyasi erke sahip türkiye'ye yapıyor. üstelik türkiye'ye de memleketi gerçekten çöküşe götürebilecek bölgelerde yapmıyor; van'da, elazığ'da, maraş'ta ve hatay'da yapıyor. mağdur olmamız ve diğer ülkelerin desteğini ve sempatisini toplamamız pahasına hem de. herhalde bu şehirlerimizin seçiminin açıklamasını da "gözdağı vermek" olarak yapıyorlardır.

arkadaşlar türkiye inanılmaz kırılgan bir ekonomiye ve yozlaşmış politikacılara sahip, mülteciler başta olmak üzere onlarca kronikleşmiş sorunu olan, fiilen olmasa da fikren ayrışmış, terör belasıyla uğraşan, hiçbir şey üretmeyip sadece tüketen, teknolojik olarak sınıf atlayamamış, bölgesinde yine abd/nato teçhizatı ve şemsiyesi sayesinde hatırı sayılır bir askeri gücü olan, dışa bağımlı ve "ortalama" bir ülkedir. bu adamların bize zarar vermek ya da zayıflatmak için olmadık teknolojiler kullanmaya ihtiyaçları yok. tam bi "bir kere öyle bir alet yok, öyle bir alete gerek de yok" durumu. bugün çıkıp "türkiye'yi müttefik olarak görmüyoruz ve nato'dan çıkaracağız" deseler vereceği zarar daha fazla olur.

Son düzenleme:
En üst perdeden "dış güçler" hikayesi anlatılan bir ülkede Haarp'a inanılmasına şaşırmıyorum. Ülkemizde siyaset denen şey bir kağıttan kaplan yaratıp onunla durmak tükenmek bilmeyen bir mücadele haline geldi. Yedi düvelle savaşıyor, üzerimize oynanan oyunları defetmekle kalmıyor masayı deviriyor kimi zaman da Suudi'yi bölüp Mekke'yi alarak yeniden İslam birliğini kurup halifecilik falan oynuyoruz. Bütün bunlar paralel evrende değil, 2023 Türkiyesinde yaşanıyor. 2023'te Ümmetçiliğe inanan adamın Haarp'a inanmasına mı şaşalım? Hoş bunların kendi kendilerine bir şeye inanabilecek bir yetkinlikleri de yok. Algı ne yöne eserse onların da inançları o yöne gidiyor. Bunlara basit komplo deyip geçmemek gerek. Bunlar gayet sistematik bir eylemin tezahürü. Aşı karşıtlığı, bilim karşıtlığı, dış güçler anlatısı, Haarp zart zurt hikayeleri ve diğer ipe sapa gelmez inanışların hemen hepsi tek kaynaktan çıkma ve tek kaynaktan yönetilen düşünceler.

Geri