Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ustam nasil yani? Biraz daha acik konusabilir misiniz?Kebapçıların etten kemikten insan olmaları
açık konuşamıyorum dilimde elektronik kelepçe var ustamUstam nasil yani? Biraz daha acik konusabilir misiniz?
Cilt bakımı ve makyaj üzerine 'güzellik uzmanlığı sertifikası' alıyorlar. Bu sertifikayı veren Halk Eğitim Merkezleri ya da özel kurslar var. Kozmetik mağazaları ya da kuaför salonları, güzellik merkezlerinde ürün satışı ya da basit işlemler yapmak dışında hiçbir eğitimleri bulunmuyor. Amaç ise kozmetik mağazalarında satış yapanların, kişinin cilt yapısına uygun ürün satmasını sağlamak ancak genelde belli bir marka adına çalıştıkları için prim alacakları kendi ürünlerini satmaya çalışırlar. Gelin makyajı gibi ağır makyajları yapabilmek üzere eğitimleri var.Güzellik uzamanı ne abicim. Lisans mi ön lisans mi sertifikasyon mu. Kim karar veriyor bunların uzmanlığına. Misal ben sabah kalkıp "ben güzellik uzmanıyım lan" desem kabul görür mü