Güzellik uzmanlarının hep çirkin olması

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
benimkiler hep uzakdogulu egzotik kadinlardi
acayip deneyimler yasatiyolar, gecici bir suur kaybi yasiyor insan o yuzden bilmiyorum guzelliklerini cirkinliklerini :)

Bakmakla görmek arasında fark var diyorlar . :)

Cirkin olanina hiç denk gelmedim aksine oldukca bakimli ve hoş kadinlar oluyorlar .

çirkin mi bilemem ama aynılar. şu anda hepsinde aynı kaş ve aynı dudak mevcut ve üstelik herkese aynı kaşı yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: f5
Aşırı makyaj yapmamaları gerekir ki işlerinde başarılı oldukları ortaya çıksın yoksa makyaj zaten her detayı kapatabiliyor.

Son düzenleme:
Çocukluğumda görmüştüm bir kasiyer bayan. Çok güzeldi. Ama hiç gerçek durmuyordu. Karasız kalmıştım, beğensem mi? beğenmesem mi?

Doğallığınızı koruyun. Uzaylılara dönmeyin.

Benim lazerci güzel valla. Sadece bir tık kısa.

Kebapçıların etten kemikten insan olmaları

Güzellik uzamanı ne abicim. Lisans mi ön lisans mi sertifikasyon mu. Kim karar veriyor bunların uzmanlığına. Misal ben sabah kalkıp "ben güzellik uzmanıyım lan" desem kabul görür mü

Merdiven altı güzellik uzmanları evet biraz tuhaflar

Güzellik uzamanı ne abicim. Lisans mi ön lisans mi sertifikasyon mu. Kim karar veriyor bunların uzmanlığına. Misal ben sabah kalkıp "ben güzellik uzmanıyım lan" desem kabul görür mü
Cilt bakımı ve makyaj üzerine 'güzellik uzmanlığı sertifikası' alıyorlar. Bu sertifikayı veren Halk Eğitim Merkezleri ya da özel kurslar var. Kozmetik mağazaları ya da kuaför salonları, güzellik merkezlerinde ürün satışı ya da basit işlemler yapmak dışında hiçbir eğitimleri bulunmuyor. Amaç ise kozmetik mağazalarında satış yapanların, kişinin cilt yapısına uygun ürün satmasını sağlamak ancak genelde belli bir marka adına çalıştıkları için prim alacakları kendi ürünlerini satmaya çalışırlar. Gelin makyajı gibi ağır makyajları yapabilmek üzere eğitimleri var.

Son düzenleme:
Lazer tedavisi yapılacaksa mutlaka bir dermatolog ile görüşmek gerekir çünkü hatalı işlem lekeye sebep olacaktır. Güzellik uzmanları sadece ürün satışı ile bazı basit cilt bakım işlemlerini yapabilir ve daha fazlası için dermatologlara başvurmak gerekmektedir. Botoks yaptırılacaksa da dermatolog ya da plastik cerrah ile görüşülmelidir.

Geri