aegishjalmur
Platin Üye
Ben kız olsam fotolora boğardım sizi….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seksendört - ölürüm hasretinlegökçe kırgız - kalbime gömerim o zaman
cüneyt tek - gidersenseksendört - ölürüm hasretinle
Giderim bakkeşke gideydi o kadar dinledik hiç mi alınmaz insan….
Ben kız olsam sizi bikiniye boğardım…Ben kız olsam fotolora boğardım sizi….
deme öyle deme inanırım… wist du defhuelghittern…Giderim bakΓΗΔΕΡΗΜ ΜΠΑΚ
kız ne giyecek? şimdi işler değişti işte…Ben kız olsam sizi bikiniye boğardım…
Ben kız olsam giymezdim…kız ne giyecek? şimdi işler değişti işte…
sen kız olsan bizim yiyecek ekmeğimiz kalmazdı, allah biliyo da yaratmıyo… yine imanlandım.Ben kız olsam giymezdim…
Bu forumdaki insanlar seni ahk etmiyor biliyorum ama sal bakalım bir foti, ortalık karışsın, alev alsın buralar..Güzelliğimi asla saklamam tanrının özenerek yarattığı bir minyonum abartmadan paylaşım yaptığım çeşitli platformlar mevcud..
Ben kız olsam…. Aklıma şu an bir şey gelmedi…sen kız olsan bizim yiyecek ekmeğimiz kalmazdı, allah biliyo da yaratmıyo… yine imanlandım.
Hemcinslerimin kıskançlıklarıyla uğraşamam cıxBu forumdaki insanlar seni ahk etmiyor biliyorum ama sal bakalım bir foti, ortalık karışsın, alev alsın buralar..
ayrılsak ölürüz biz mi, masa üçü yarım saat uzatma talebim beyler biraz sessiz diyen masa beş tarafından bloke edildi bilegrup nara-ayrılsak ölürüz biz.
ayrılsak ölürüz biz mi, masa üçü yarım saat uzatma talebim beyler biraz sessiz diyen masa beş tarafından bloke edildi bile